Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16454764 www.bgdnes.bg

Деси Стоянова се върна плачейки: От подкрепата ви зависи и моето оцеляване!

Водещата на "Преди обед" Деси Стоянова се завърна в студиото, две седмици след кончината на любимия си съпруг - журналиста Велислав Русев разплакана.

"Доста мислих какво да кажа, връщайки се, и си дадох сметка, че имам да направя една констатация и да изразя една надежда. Не бях планирала това... да плача", започна тя, бършейки сълзи и продължи:

Реклама

"Когато човек минава през нещо като това, през което аз минавам, си дава сметка наистина на хиляда процента колко изключително важна е подкрепата на хората около него. Всъщност това е нещото, от което зависи оцеляването, зависи от това, да можеш да посрещнеш болката и да я понесеш. И затова искам да благодаря на всички - на най-близките си хора, на семейството си, на приятелите си, на всички вас от "Преди обед", на телевизията за разбирането и съпричастността и на всички тези хиляди хора, които ми писаха в мрежите, на които не съм могла да благодаря лично", сподели Деси.

Веднага след думите й, Петър Дочев я прегърна дружески, а Стоянова продължи:

"Преди обед" винаги е бил оазис, пространство, в което се абстрахираме от всичко друго и се радваме на живота и аз сега се връщам с надеждата да продължи да бъда това място за мен. Този момент показва, че няма да съм в най-усмихнатата си форма понякога, категорично не съм планирала да рева, но ето че и това се случва. Но съм сигурна, че ще има и много моменти, в които ще се смеем много, това се е случвало и ще се случва.

Факт е, че продължаването напред не е лесно, но си давам сметка, че нещото, което помага, е стремежът да виждаш повече светлата страна на живота и това е нещо, което смятам да се опитвам да правя оттук нататък и да се възползвам от поводите за радост и усмивка", каза Деси Стоянова бършейки сълзите си.

Четете още

Деси Стоянова се сбогува със съпруга си: Смяхме се, плакахме и мълчахме заедно!

Деси Стоянова се сбогува със съпруга си: Смяхме се, плакахме и мълчахме заедно!

Почина мъжът на Деси Стоянова от "Преди обед"

Почина мъжът на Деси Стоянова от "Преди обед"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама