Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16392721 www.bgdnes.bg

Нана приветства от САЩ новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска

Ексклузивно включване направи Нана от новия си дом в Америка. Любимата на хиляди водеща се включи специално, за да приветства заместничката си в предаването "Съдебен спор" - Ромина Тасевска.

"Здравейте, аз съм Нана Гладуиш и приветствам всички в залата на "Съдебен спор". За съжаление, аз съм в хола си, където и ще остана. Радвам се за последно да кажа добре дошли. Целувки на Жоро, на Соти, на всички вас. Това, което искам да ви кажа, е, че един човек, който много харесвам и ценя, ще е оттук-насетне с вас", каза Нана във видеообръщение към зрителите и прикани за аплодисменти за новата водеща - Ромина Тасевска.

Реклама

Първата житейска история, която моделката трябва да представи, е тази на двама братя, които са в лют спор за цистерна.

Въпреки визуалната прилика с Нана, Ромина Тасевска е категорична, че ще бъде различна водеща на предаването "Съдебен спор". Бившата панелистка на Гала от "На кафе" заменя иконата на най-гледаното тв предаване, която поема по друг път и ще живее в Америка. 

"Колкото и да си приличаме чисто визуално, толкова сме и различни. Няма да бъда Нана, няма и да се старая да я копирам. Аз съм малко по-тактична. Ще се опитам максимално да предразположа хората. Ще ми бъде трудно, знам, но ще се справя", каза Румина в предаването "Събуди се" по Нова Тв.

Мис България 2010 година признава, че децата й са били изключително разочаровани заради смяната на "На кафе" със "Съдебен спор". Тримата й наследници не са били толкова запознати със съдебното предаване, но към днешна дата вече я подкрепят напълно.

"Радват се, че ще имаме повече време заедно. Ролята ми на водещ в "Съдебен спор" ще ми отнеме много по-малко време от това, което правех досега. Ще ми е дори по-лесно", коментира новата водеща.

Четете още

Ромина Тасевска трудно се навила да смени Нана като водеща на "Съдебен спор"

Ромина Тасевска трудно се навила да смени Нана като водеща на "Съдебен спор"

Нана се сбогува със "Съдебен спор", Ромина Тасевска я наследява

Нана се сбогува със "Съдебен спор", Ромина Тасевска я наследява

Реклама
Реклама
Реклама