Шоу! Заместникът на Сашо Кадиев се подпука в ефир с ракия и туршия
Репортерката Зара Попдимитрова в днешния епизод на "Преди обед" опита първия в света сладолед с ракия и туршия.
Диана Димитрова, която дълго е живяла в Италия и е учила да прави джелато, направи сладолед от традиционните за българина съставки.
Реклама
Репортерката на бТВ попита какви са бъдещите творчески планове на сладоледаджийката, я а тя отвърна, че това е джелато с еленски бут. Самият Петър Дочев каза, че би предпочел само ракията, вместо сладоледа.
Майсторката на сладолед сподели, че е много трудно да се направи джелато с алкохол, който е много силен като съставка и сладолед.
Количеството алкохол в сладоледа е 2.5 процента и няма опасност дрегерът да хване клиентите.
Четете още
Реклама