Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16237080 www.bgdnes.bg

Секси водеща в Би Ти Ви стана танцьорка на пилон (Видео)

Чаровна водеща в Би Ти Ви се впусна в ново и неочаквано за мнозина поприще - стана танцьорка на пилон. Става дума за ководещата на "Преди обед" Поли Недкова, която освен това е актриса с роли в "Скъпи наследници" и "Съни бийч".

Не става дума за нощни заведения по еротично бельо, а за набиращия все по-голяма популярност като спорт в последните години танц на пилон (pole dance). А въртенето около пилон Поли искала да започне още преди три години, но ак сега успяла да вземе първия си урок.

Реклама

"Много по-сложно е отколкото изглежда и поне триста пъти си благодарих, задето ходя на фитнес. Инструкторката каза, че съм "роден талант" (сори, тате) и изглежда все едно тренирам pole dance от цял месец", споделя след изтощителната първа тренировка.

И добавя:"Това си е сериозен и много натоварващ спорт, и днес със сигурност добих съвсем ново уважение към хората, които умеят да правят всички онези сложни възли и акробатични номера във въздуха, докато се въртят с главата надолу. Ще документирам и този процес, да видим колко време ще отнеме да правя Супермен - гласувам за година!".

Четете още

ЧУДОВИЩЕН гаф на Ергена!

ЧУДОВИЩЕН гаф на Ергена!

Поли Недкова прилича на Амбър Хърд

Поли Недкова прилича на Амбър Хърд

Реклама
Реклама