Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16226767 www.bgdnes.bg

Ася Капчикова разкри разделяла ли се е с мъжа си

Плеймейтката отрече всички слухове, била много щастлива

Бляскавият свят на моделката Ася Капчикова се оказа под лупа, след като избухнаха слухове за раздяла със съпруга и децата й. Успешната хубавица често попада под ножа на слуховете и спекулациите. Този път обаче, когато медиите засегнаха най-скъпото за брюнетката, чашата преля. Въпреки че досега нямаше официално потвърждение от самата Капчикова, изкусителката най-накрая категорично отрече всички спекулации.

"Не искам да съм в публичното пространство! Не съм се разделяла нито с мъжа ми, нито с децата ми!", категорично заяви пред "България Днес" моделката и допълни, че е много щастлива в личния си живот.

Реклама

По време на разговора около Капчикова се чуваха детски гласове, което ясно доказва нейната твърда позиция, че тя е неразделна с децата си.

В последните години блондинката, която беше активна по светски събития, предпочита пълната концентрация върху семейството си.

"Това е абсурдно!", заяви Ася по повод слуховете за разрив в семейството й и обясни, че всеки ден качва децата си в социалните мрежи.

"Може би съм прекалено успешна, но не искам да съм в публичното пространство" - категорична е хубавицата. Капчикова е потресена от лъжите за нея и от това колко бързо се разпростаняват те и й е втръснало да трябва да обяснява това на всички около себе си.

Събитията в живота на Капчикова включват и бързото раждане на три деца за година и половина - близнаци през 2020 г. и още един син в края на 2021 г. Въпреки интензивния интерес към личния й живот тя предпочита да запазва мълчание по отношение на човека до себе си, което все още подтиква феновете да гадаят и разгадават живота около нея.

Скандалните слухове за това, че половинката й я е изритал от вкъщи, тръгнаха от форум в "Хотарена", в който дори обвиниха Ася в това, че заживяла при майка си в Девин. Според самата Ася е абсурдно, че вече се вярва на всякакви случайни източници в социалните мрежи и техните изцяло изфабрикувани слухове.

Четете още

Раздели ли се Капчикова със съпруга си милионер?

Раздели ли се Капчикова със съпруга си милионер?

Капчикова всеки ден на процедури

Капчикова всеки ден на процедури

Реклама
Реклама
Реклама