Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16199943 www.bgdnes.bg

Отпадналият Крум от "Игри на волята": Загубата ме смири, нервите бяха излишни

„Със сигурност загубата ме смири и самата битка го показа. Сага като се гледам, виждам, че всички нерви и емоции са били излишни. Това е нещо, което бих искал да променя, но това са моите емоции и не съм се крил".

Така коментира емоционалността, импулсивността и избухливостта си на Арената и в живота отпадналият Крум от "Игри на волята" в предаването "Събуди се" по Нова ТВ.

Реклама

Крум споделя, че най-голямата загуба в живота му е тази на баща му, който е бивш полицай, държащ на възпитанието и дисциплината. Съветът, който е научил от него е, че е важно в живота да е отличник.

Трагичната загуба на родителя е причина за по-бързото му израстване в живота. До някаква степен той се превръща в мъжа в семейството, а също така и пример за по-малкия си брат. Според него баща му би бил доволен от участието му, тъй като е показал себе си.

Най-ценният урок научен от баща му е да бъде човек сред хората. Мисълта, че той може да се гордее с него, го е мотивирала в трудните моменти в екстремното риалити.

„Разочарован съм от себе си. Отпадането ми не е само следствие на битката в петък, но и заради натрупани грешки през последните седмици. Грешките доведоха до тази битка. Поводите бяха доста, а тя бе финалната причина след моята стратегия", признава отпадният участник. „На финалната битка не съм подценил Краси Дунев, още повече, че той имаше и предимство. Дори това ми действаше мотивиращо. Знаех, че трябва да дам не 100, а 1000% от себе си. В такъв вид битки, не гледам кой е срещу мен, а следя трасето и елементите от играта. Концентрирам се и трябва де се справя по най-добрият начин. Много ме е яд, че отпаднах. За разлика от много хора, аз съм влязъл да спечеля състезанието, а не да го изживея. Целта ми беше такава, стратегиите също и се стараех да бъда максимално комплексен. Исках да показвам качества на Арената, но и извън нея да съм си наредил картите правилно. Яд ме е, че допуснах грешки, които доведоха до отпадането ми.", добави още футболният съдия. 

Четете още

Отпадналият от "Игри на волята" Крум ПОПИЛЯ Мартин Елвиса, нарече го най-големия предател

Отпадналият от "Игри на волята" Крум ПОПИЛЯ Мартин Елвиса, нарече го най-големия предател

Дунев пак ОЦЕЛЯ в "Игри на волята", победи Крум и заяви: "Момчил е Господ"

Дунев пак ОЦЕЛЯ в "Игри на волята", победи Крум и заяви: "Момчил е Господ"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама