Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16156884 www.bgdnes.bg

Билалов си шашна от "изгъзиците" на Михаела Сидера-Скот

Микробиоложката Михаела Сидера-Скот, която е и автор на детски книги, засрами в студиото на "Стани богат" Михаил Билалов. Водещият се изчерви и под дебелия пласт грим, когато мераклийката за заветните 100 бона изръси нецензурната дума "изгъзици". Актьорът веднага даде знак да заглушат края на словото, но "драгите зрители" не са вчерашни.

Като цяло обаче буйнокосата дама игра умно и демонстрира завидни нива на логическо мислене и обща култура. Цапнатата в устата Сидера-Скот отгатна, макар и с "малко помощ от приятел", правилния отговор на коварен въпрос, накарал я да изръси ругателното слово в ефир. А той беше "Вълната на кое животно е най-скъпата в света?". 

Водещият на "Стани богат" призна, че е заложил на ангорския заек. Същото сподели и Михаела. Оказа се, че не мероносът и ангорската вълна са най-скъпите материи от този тип, а вълната на ламата викуня, която обитава билата на Андите. "Дава само половин кило вълна годишно, затова тя е толкова скъпа", поясни Билалов. Напук на неприличната дума микробиоложката напусна студиото с цели 5000 лева в джоба. 

Четете още

Билалов за малко да загуби очилата

Билалов за малко да загуби очилата

За историята! Нов жокер в "Стани богат"

За историята! Нов жокер в "Стани богат"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама