Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16144591 www.bgdnes.bg

Война избухна между алфа мъжкарите във "Фермата"

Алфа мъжкарите във "Фермата" вече официално са във война. След като дълго време потиска недоволството си, земеделецът Жоро открито нападна актьора Петър, който се изживява като лидер на "Елбетица" и постоянно налага мнението си в зеления тим.


За пръв път от началото на риалитито Жоро избухна и директно обвини съотборника си в подлост и лицемерие. Според него актьорът е обигран, но неискрен играч с голямо его.


"Петър си е объркал професията. Трябвало е да отиде в парламента и да стане политик. Постоянно говори популистки, всяка една негова сричка и всяко едно движение е предварително премислено, няма нищо случайно", отсече земеделецът, който беше близък с актьора, но постепенно се отдръпна от него. Думите му бяха подкрепени от сервитьора Андрей, студентката по право Линда и балерината Мартина.
Петър реагира с драматично контраобвинение. "Току-що убихте отбора!", заяви той на опонентите си, а впоследствие се оплака, че Жоро го е предал.
Преди да настрои земеделеца срещу себе си, самопровъзгласилият се лидер на "Елбетица" имаше конфликт с режисьора Станислав и дизайнера Сергей, който се изнерви и се премести в конкурентния отбор "Канатица". Свадата между двамата се оказа добре дошла за червения тим, който смята Петър за манипулатвен, но и много силен играч.

Четете още

КРАЙ! Оперният певец Боби отпадна от "Фермата"

КРАЙ! Оперният певец Боби отпадна от "Фермата"

НОВ ЗЛОВЕЩ КОНФЛИКТ! Кенан ОБЕСИ Петър във "Фермата"

НОВ ЗЛОВЕЩ КОНФЛИКТ! Кенан ОБЕСИ Петър във "Фермата"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама