Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16064169 www.bgdnes.bg

Пак разведоха Славена Вътова. Мъжът ѝ каза истината!

Пълни глупости, каза съпругът на моделката Юлиан Цолов

Минат се - не минат няколко месеца, и медиите гърмят с бомбастичните заглавия: "Славена Вътова би шута на Юлиян Цолов" или "Славена напусна съпруга си".

Последният пример е пресен - на няколко дни. В него се твърди, че моделката, която бе и жури в "България търси талант", не само не живее с мъжа си, но и вече се е хвърлила в обятията на друг.

Реклама

"Пълни глупости", категорично заяви по повод писанията пред "България Днес" половинката на Вътова - бизнесменът Юлиян Цолов.

Самата Вътова не бе открита за коментар по темата, тъй като е в чужбина, но близки до двойката потвърждава думите на съпруга й, че са заедно.

Фактът, че няма раздяла, както сочат слуховете, се засилва и от това, че Славена още се представя като Цолова в социалната мрежа. Профилите на Мис България за 2006 г. са с фамилията на съпруга й.

Приятели на богаташкото семейство се кълнат, че Цолов и Славена продължават да са все така влюбени. Те живеят заедно и не спират да се обичат. Въпреки многото си ангажименти не спират да се грижат за двете си деца - Ана и Ема.

Съвсем наскоро популярният като Вълка от Уолстрийт бизнесмен и миската Вътова бяха засечени заедно. Цолов паркира скъпата си кола, а в нея на секундата се мушна красавицата. Дамата се отправиха към семейния си дом в центъра на София.

Преди няколко месеца съпрузите се появиха на конкурса "Мис България". На шоуто моделката бе водеща, а Цолов бе дошъл да подкрепя любимата си.

Четете още

Славена Вътова е бонбон в бяло трико

Славена Вътова е бонбон в бяло трико

Славена тренира преди изгрев слънце

Славена тренира преди изгрев слънце

Реклама
Реклама
Реклама