Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16006727 www.bgdnes.bg

Емили Тротинетката надви бияча си Момчил в "Съдебен спор", тръгна си с 3 бона

С три бона напусна днес студиото на "Съдебен спор" Емили Тротинетката. Пред водещата Нана Гладуиш и съдия Иван Сотиров скандалното блонди от Плевен и любимият й бивш културист и участник във "Фермата" Тихомир Рангелов обявиха материалните си искове към 32-годишната столичанка Елизабет Зарева, с която 10 месеца живяха в София и Варна като "любовна триада". Отделно трансмомичето и Тихомир получават още два бона от новото гадже на Елизабет - варненеца Момчил Станков.

Съдебните заседатели застанаха на страната на Емили и ексатлета, защото "не можело така Елизабет да вилнее и да чупи врати и прозорци в жилището му". Заради това своеволие Зарева бе осъдена да плати 2000 лева на Рангелов. 

Реклама

Адвокатът на ответниците Божидар Терзийски се опита да спести на клиентката си тази сума с мотива, че това всъщност били съвместни разходи в общото им домакинство, но съдия Сотиров остави думите му без внимание. Той уважи казаното от 22-годишното бивше момче, че е дало тези пари на Елизабет от събраната сума за предстоящата му през януари 2024 г. операция за смяна на пола в Сърбия.  

В началото на септември Емили, Тихомир, Елизабет и Момчил станаха на кълбета във варненско заведение. Според новия мъж до Елизабет той влязъл вътре, за да я защити, защото Елизабет имала синини по рамото и ръката. "Тихомир ме дърпаше, искаше насила да правим секс", каза майката на две деца от различни бащи, отнети й от съда. Бишшият културист отрече обвиненията и на свой ред обвини ексизгората си, че когато е устроила скондала в апартамента му, едно счупено стъкло му разрязяло ръката и "изтекло цяло кило кръв". 

"Това са рани от любов, от наранено сърце!", възкликна Гладуиш, която явно "викаше" за отбора на Тротинетката и Тихомир.

Бившият културист и съперникът му за любовта на Елизабет се спречкали пред квартален магазин в морската столица. "Момчил ме блъсна с лакът в зъбите, сцепи ми горната устна, щеше да ми избие един зъб", оплака се Рангелов. Той разказа още, че не е счупил ръката на Станчев, а варненецът я ударил в касата. "Аз се наведох и юмрукът му уцели касата. Само едно счупено пръстче имаше", твърди Тихомир. 

В заведението обаче станало яко меле. "Напръска ме с лютив спрей", добави още подробности от екшъна ексатлетът. Тротинетката решила да защити приятеля си и ударила Момчил с пепелник по главата. "Тогава той я ритна в корема и тя изгуби съзнание за пет минути", добави Рангелов. 

Съдия Сотиров обяви, че и Момчил Станчев, и Емили ще се разминат без прокурорски обвинения, защото са си нанесли взаимно "само леки телесни повреди".  

Четете още

Шок! Емили Тротинетката пребита до безсъзнание

Шок! Емили Тротинетката пребита до безсъзнание

Направиха черна магия на Емили Тротинетката

Направиха черна магия на Емили Тротинетката

Реклама
Реклама
Реклама