Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15971156 www.bgdnes.bg

Михаил Белчев загуби тъща си

Подготвя концерт в Народния театър с почетни граждани на София и братя Аргирови

"В момента съм в подготовка за концерта си след изборите на 30 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна. А след това - на 20 ноември ще направя концерт в Народния театър. Ще участват почетните граждани на столицата и... почетните граждани на Пловдив - братя Аргирови." Това сподели легендарния изпълнител Михаил Белчев, чийто дух продължава да е млад и да твори.

Реклама

"Вярно е. Тук-таме се обажда по нещо като болежки по тялото, но е нормално за моите 77 години. Но се чувствам добре", казва творецът. Потвърждение за концерта му в Народния театър са дали Владо Пенев, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Хайгашод Агасян, Васил Найденов също ще се включи. "По подготовката за този празник на сетивата, както го наричам, се е заел моят син - Константин. Той сега е мениджърът в семейството и движи нещата. Отговорен е. Занимава се от началото до края с концертите ни - договори, авторското право, контактите в градовете от турнето, рекламите, всичко. Иначе завърши висше образование със специалност "Защита на държавната сигурност", но явно на този етап не смята да работи това. Иначе е много музикален и както знаете, и той пееше, дори песни съм му посвещавал", с усмивка споделя авторът на множество хитове.

"Напоследък ме натъжава останалото малко време... Да, много съм бодър за възрастта си и съм заобиколен от предани хора и истински приятели. Радва ме и че още мога да измисля някой стих и да изпея поне една песен", казва изпълнителят на "Не остарявай, любов".

Освен че бързо минава времето, това, което натъжава Михаил Белчев, е и че тъща му, която много обичал, се споминала.

"Дълго време се грижихме за майката на съпругата му Криси. Тя бе доста възрастна, прекрасна жена. За жалост, почина", споделя Белчев, като не пропусна да заяви отново, че късметът в живота му е жена му - Кристина.

"С нея никога не сме се карали и добре че съдбата ни срещна. Единственият ни спор е за сина ни Константин", усмихва се Белчев.

Музикантът, режисьор и изпълнител има какво да каже не само с песните си, но и с книгата за живота си, която ще излезе съвсем скоро.

"Така е, пиша я с журналистката Албена Атанасова. Почти е готова, така че, живи и здрави, трябва да стане факт до края на годината. Убедиха ме да я направя, макар че нямах намерение да пиша за себе си. Бях казал, че моята автобиография е поезията ми, но пък толкова неща са ми минали през главата, че си струва да ги споделя на хората", казва Белчев.

Четете още

Певецът Михаил Белчев с откровение: Най-добрият ми приятел загина в самолетна катастрофа

Певецът Михаил Белчев с откровение: Най-добрият ми приятел загина в самолетна катастрофа

Мишо Белчев със специална награда

Мишо Белчев със специална награда

Реклама
Реклама
Реклама