Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15956629 www.bgdnes.bg

Черната Златка СМЕНИ професията, захвана се с нещо неочаквано

Плеймейтката сама преобрази дома си

Плеймейтката Златка Димитрова се захвана с ново предизвикателство. Черната Златка показа, че зад завесата на съблазнителния външен вид се крие истинска усет за домашен комфорт.

Упоритостта и старателността на Злати се изразяват във всекидневните й усилия да трансформира своя дом в истински рай. Плеймейтката разкри, че прекарва часове, планирайки и изпълнявайки дизайнерски решения, които да направят нейния дом още по-привлекателен и уютен. "Всичко започнах на шега. Една хрумка... Реших да ви споделя малко от това, което направих сам-сама..." - разказва Димитрова.

Реклама

От завеси и мебели до изкуство и декорации, изкусителката внимателно избира всеки елемент, който да създаде хармония вкъщи. Златка съчета класически стилове с модерни акценти, създавайки вълнуваща смесица от красота и функционалност.

Димитрова не се страхува от работата и инвестициите, които изисква обзавеждането, но все пак сподели, че се стреми към "бюджетното" декориране. Тя приема всяко предизвикателство с усмивка, доказвайки, че истинският уют и стил идват след много труд и внимание към детайлите.

"Да влагаш себе си в нещо и да видиш резултата е невероятно чувство. Целият процес е едно приключение", откровеничи тя.

Освен интелигентните дизайнерски избори Златка създава и атмосфера на гостоприемство.

Бургазлийката продължава да впечатлява света с необичайната си трансформация от бляскав модел до страстен домошар. Нейният дом излъчва индивидуалност и стил, които съчетават топлотата и комфорта, с които посреща всеки гост.

За Златка нейният дом не е просто сграда, а проявление на вкус и характер. Плеймейтката продължава да вдъхновява много хора да обърнат внимание на детайлите и да създадат простор, в който да се чувстват като у дома си.

Четете още

Черната Златка с нов татус

Черната Златка с нов татус

Черната Златка показа нещо голямо, вижте го

Черната Златка показа нещо голямо, вижте го

Реклама
Реклама
Реклама