Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15951590 www.bgdnes.bg

Фолк легендата Ивана призна: Вторият път с Цеца беше различен!

"Вълнувам се, че споделих сцената с Цеца Величкович. За мен тя е най-голяма балканска звезда. Пея за втори път с нея. Преди пандемията отново имахме общ концерт, но вълнението беше същото." споделя Ивана.

Певицата говори относно преживяването си в предаването "На кафе" по Нова телевизия. Ивана и Цеца споделиха сцената на събитието South West Festival в Благоевград миналия месец.

Реклама

"Този път беше различно от първия ни концерт. Сцената беше голяма, а в публиката виждах все усмихнати хора. Друго си е в България и нашето си е наше."

Попфолк певицата казва какво търси в приятелите си.

"Аз вярвам в приятелството. За мен един истински приятел е някой, който ще ме разбира дори само като седим и мълчим - катеогрична е Ивана, която коментира и темата за женската завист.  - Не ми е познато чувството за завист, не скромнича и не говоря глупости. Аз ако видя хубава жена, която е постигнала нещо, ще я поощря. Ще й кажа , че е много добра в това което прави."

Накрая певицата разкрива какво би искала да запази на старини.

"Предпочитам да запазя ума пред тялото си. Важно е да съм с пълното си съзнание и да знам какво правя", категорична е тя. 

Четете още

Тайната е разкрита! Ето защо Ивана е секси

Тайната е разкрита! Ето защо Ивана е секси

Двойник на "Ергенът" и Ивана атакуват "Гласът на България"

Двойник на "Ергенът" и Ивана атакуват "Гласът на България"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама