Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15932050 www.bgdnes.bg

Детето чудо в "Игри на волята" Джералдин живее екстремно

Изваяна девойка крие дали има гадже 

Джералдин стреля с автомат, кара ски и сърф и гушка слонове 

Екстремно и на ръба живее детето чудо в "Игри на волята" Джералдин.

21-годишната девойка с изваяно тяло напомни за себе си, след като се появи в кастинг битка в телевизионното предаване в събота вечерта. Джери, както галено я наричат приятелите й, спечели битката срещу Габриела Олимпиева и ще участва в сезона на звездите "Игри на волята: Ол старс".

Джералдин предизвика фурор във втория сезон на телевизионното риалити, когато е едва на 18 години. Въпреки крехката си възраст ученичката пребори много по-силни участници, включително и мускулести мъже.

Реклама

"Нямам думи, с които да опиша какво е чувството да се завърна на арената... За първи път в живота ми се наложи да кова пирони, както си и пролича. Като малка съм залягала повече над учебниците. След като започнах да изоставам, осъзнах, че пред мен има две възможности - да се откажа, защото предимството на Габи вече е твърде голямо, или да се науча да кова.

Истината е, че и в живота често се сблъсквам със ситуации, които изглеждат дори по безнадеждно и от способностите ми да кова, особено покрай това, че уча и живея в чужбина. Както в случая, така и в живота не се отказвам до последно. С това искам да ви насърча и вие да не се плашите от трудностите, а да гледате на тях като предизвикателства, които можете да преборите с постоянство и воля. Винаги има начин!", описа завръщането си на тв екрана Джералдин.

И добави: "Благодаря и на Старейшините за подкрепата, определено от този ден нататък тези хора заемат част в моето сърце".

Извън "Игри на волята" Джери също често си вдига адреналина. Девойката е любителка на стрелбата с автомат, както и на карането на ски по стръмни склонове и сърф по високи вълни. Обича и пътуванията до екзотични дестинации, където има възможност да полегне върху слонове и да се къпе в диви реки. Когато е на плажа, Джери не пропуска възможност да покаже сексапилното си тяло. Но на всички кадри крие дали има гадже и предпочита да не говори публично по тази тема.

Четете още

Детето чудо в "Игри на волята" "подари" на Елвиса среща с децата му

Детето чудо в "Игри на волята" "подари" на Елвиса среща с децата му

ЕКСКЛУЗИВНО! Сексбомбата Паулина от "Игри на волята" влиза в "Ергенът"

ЕКСКЛУЗИВНО! Сексбомбата Паулина от "Игри на волята" влиза в "Ергенът"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама