Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15889620 www.bgdnes.bg

ДРАМА на Острова! Тайна вазектомия на Уейн Рууни издава Ребека

Жената на Уейн скроила капан на г-жа Варди

Колийн Рууни разкри, че нейният съпруг Уейн е имал ключова роля в това да разобличи Ребека Варди. Бившият капитан на "Манчестър Юнайтед" всъщност бил участник в детективските маневри на жена си, без да осъзнава.

Колийн обясни как е хванала Ребека в експлозивния документален филм за скандала й с половинката на Джейми Варди. Жената на Рууни провела двегодишно разследване за това кой издава подробности от живота й на вестник "Сън". Тя имала съмнения, че именно съпругата на нападателя на "Лестър" стои зад това.

Реклама

Накрая й скроила номер. Публикувала поредица от фалшиви твърдения на личната си страница в инстаграм. Блокирала всички освен Ребека да не ги виждат. Едно от съобщенията гласяло, че ще пътува до Мексико да проучи как да забременее с желания пол бебе.

След като историята попада на страниците на "Сън", Колийн осъзнава, че изтичането на информация може да дойде само от лагера на Ребека. Било невъзможно някой от нейните приятели и близки да го отнесе до пресата. Причината, както г-жа Рууни разкри едва сега е, че Уейн тайно се подложил на вазектомия. Това станало, след като двойката решила, че семейството им е пълно при появата на сина им Кас през 2018 г.

Четете още

Съпругата на Уейн Рууни печели двойно повече от него

Съпругата на Уейн Рууни печели двойно повече от него

Ребека Варди побесня

Ребека Варди побесня

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама