Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15889568 www.bgdnes.bg

Водещият на "Преди обед" всяка сутрин се чува с баба си

"Преди обед правя три неща - пия кафе, мълча и се чувам с баба!

Tова разкри  Водещият на "Преди обед" Петър Дочев  в подкаста "Малки разговори" LadyZone. Дочев сподели още неща зад камерата, за разговорите си с Деси Стоянова и за взаимоотношенията си с град Бургас.

Той смени театралната сцена с телевизионното студио и така ефирът на бтв се освежи със свежа плът на сутрешния блог. Петър Дочев е новият водещ на „Преди обед“, заемайки мястото на Сашо Кадиев. В месечната тема на „Пред екрана“ се появяват новите лица от предаванията на Би Ти Ви, участници в риалитита и други харизматични и известни личности.

Реклама

"На 7г. исках да съм астронавт! Може би това е една от най-честите мечти на малките момчета. Другата е да се возят на боклукчийски камион. И ако да стане астронавт (все още) не му се е сбъднало, да се вози на боклукчийски камион не само му се случва, но и си прави клип. Малко по-късно идва друга мечта - да стане посланик.", разказа за мечтите си Дочев в подкаста и добави, "В училище една госпожа тотално ми уби ентусиазма!"

Петър Дочев е роден в Бургас. Казват, че хората, родени на морето, трудно живеят на място без море. "София е мръсницата, с която изневерявам на морето! Никога не съм се чувствал като човек, който принадлежи на град или територия. Не съм имал проблем да живея далеч от родния си град, да пътувам. Харесвам си София!", проговори той относно живота си в столицата.

Петър описа своята колежка-водеща с три думи - търпелив човек, професионалист, визионер

"На нас наистина ни предстои да отворим нова страница във вече 12-годишната история на "Преди обед". Всеки трябва да бъде себе си - със своя характер и своето присъствие", заяви Деси Стоянова преди време по повод новия сезона на предаването и новия си екранен партньор.

Четете още

Болест тръшна заместника на Сашо Кадиев, Деси Стоянова остана сама

Болест тръшна заместника на Сашо Кадиев, Деси Стоянова остана сама

Заместникът на Сашо Кадиев стана мажоретка

Заместникът на Сашо Кадиев стана мажоретка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама