Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15844816 www.bgdnes.bg

Михаела Филева: За две години събрах достатъчно истории, които да разкажа

Първата част от музиката, която написахме, ще излезе този петък, обяви певицата

96 часа. Само толкова време е необходимо на Михаела Филиева да напише песните за новия си пети албум. Дългоочакваното събитие в музикалния живот съвсем скоро ще е факт.

Реклама

"Този албум стана възможен с работата на много талантливи хора, събрани на едно място. Истината е, че заедно с екипа ми направихме лагер за писане на песни, в рамките на който наистина страхотен екип от международни автори се събрахме и в три студия ежедневно работихме. Планът беше 5 работни дни или една седмица да работим по този албум. Но за 4 дни успяхме да напишем достатъчно музика дори за два албума. И първата част от музиката, която написахме там, ще излезе този петък". Това обяви певицата Михаела Филева в студиото на "Събуди се" по Нова телевизия.

"Много съм благодарена на всички страхотни автори, които се включиха, с които се колаборирахме, с които творихме заедно и споделяхме житейските си истории. Изминаха две години от последния ми албум - време, което е достатъчно, за да събереш достатъчно истории, които имаш да разкажеш", посочва певицата.

Четете още

Михаела Филева обича 69

Михаела Филева обича 69

Михаела Филева сбъдна забравена мечта

Михаела Филева сбъдна забравена мечта

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама