Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15825558 www.bgdnes.bg

Неда Спасова лъсна гола в театъра

Актрисата показва всичко от себе си в хита на "Театър София" - "Перфектни непознати"

Актрисата Неда Спасова съблича чисто голо перфектното си тяло, влиза във вана, пуска душ, който да отмие мръсотията на изневярата на мъжа си, подсушава се и напуска сцената.

Реклама

Това е една от най-естетските сцени на събличане в театъра, която може да видите в блестящото начало на сезона за "Театър София" с постановката "Перфектни непознати".

Лилия Маравиля, Мартин Димитров, Мила Банчева, Михаил Милчев, Неда Спасова, Пенко Господинов, Юлиян Малинов, Елеонора Иванова - всички до един от този класен актьорски отбор показват щедро, без задръжки своите таланти. Те постигат мечтата на всеки актьор - да участва без задръжки в театър, който се припокрива с истинския живот.

Според сюжета Ева и Роко - семейство в криза, решават да организират у дома си вечеря със стари приятели: две двойки и разведен мъж, който е обещал да представи на компанията новата си приятелка. Началото на вечерта съвпада с лунно затъмнение, а в хода на разговора домакинята предлага социален експеримент: всички да оставят мобилните си телефони на масата и да съобщават на останалите съдържанието на всяко получено съобщение или телефонно обаждане. Лека-полека луната се скрива, а експериментът, започнал като простичка игра, скоро излиза извън контрол и разкрива най-интимните тайни на присъстващите. Огласяват се признания, обвинения, паралелни връзки, любови, еротични снимки, дори бременност.

Режисьорът Стайко Мурджев представя невероятно експлозията от чувства, емоции и страхове, които изникват в процеса на "разголване" на актьорите. В един момент един от героите (Пенко Господинов) моли приятеля си (Мартин Димитров) да си сменят телефоните, тъй като всяка вечер получава еротична снимка от тайнствена приятелка, за която не иска съпругата му да разбере. В този момент обаче Пенко Господинов не знае, че като избягвайки едното зло, ще стане жертва на по-голям скандал. Следващите комични реплики карат зрителите да се запитат - дали действително всички сме толкова разкрепостени, на колкото се правим?

Една от най-тъжните и разтърсващи сцени е именно на Неда Спасова. Героинята й е сключила брак съвсем скоро с Юлиян Маринов, но вместо да имат собствено дете, той е забременил колежката си... Спасова разбира, съблича дрехите си, взима душ и сякаш да измие от себе си измяната, минава през сцената и напуска завинаги "приятелите" си.

"Сценарият ме привлече с острата модерност и сериозната актуалност на темите. Театърът е изкуство на тук и сега и дори да борави с текстове, написани преди 2000 години, трябва да бъде да намерен начин да бъде съвременен и актуален. Темите, темите на нашето живеене, които съдържа този текст, ме привлякоха към него", отбеляза режисьорът Стайко Мурджев.

Четете още

Неда Спасова заспа зимен сън

Неда Спасова заспа зимен сън

Неда Спасова гони извънземни с дебел прът

Неда Спасова гони извънземни с дебел прът

Реклама
Реклама
Реклама