Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15807194 www.bgdnes.bg

Отпадналият от "Игри на волята" Румен Радев горчиво СЪЖАЛЯВА: Не си владея нервите, много ме е яд

"Трябваше да запазя повече самообладание. При мен това е много голям проблем не само в "Игри на волята", ами и в живота. Аз съм много емоционален човек."

Това разкрива 7-кратният републикански шампион по джудо Румен Радев след отпадането си от "Игри на волята". Учителят по физическо от отбора на Амазонките загуби елиминационната битка срещу Крум и Мастагарков, което прекрати участието му в "Игрите". В предаването "На кафе" по Нова телевизия, състезателят изразява своето разочарование. 

Реклама

"Много ме е яд, защото за мен беше удоволствие да участвам в игрите. Беше страхотно преживяване - допълни Радев -  Има моменти в които не успявам да си владея нервите и това ми попречи в битката."

Съименникът на президента не съжалява за решението си да участва в елиминационната битка.

"Аз просто се застъпих за принципите си и бях дал дума на племето, че ще направя каквото трябва за тях. Не съжалявам, че взех това решение и ако мога да се върна назад, бих го направил пак - категоричен е шампонът по джудо - Не съм мислел за това, че ще отпадна от предаването при провал. Да не поема отговорност означваше, че ще стъпча думата си. Крум и Мастагарков са едни от най-добрите състезатели. За мен е чест, че отпаднах точно срещу тях и мисля, че си тръгвам с достойнство."

Румен се гордее със своята годеница Теди, която продължава участието си в предаването.

"Теди е много силен характер. Хората не мислеха, че ще покаже това в шоуто. Показва изключителен хъс и наистина ме вдъхновява. Това, че мен ме няма, по никакъв начин няма да се отрази на представянето й."

Четете още

Румен Радев АУТ от "Игри на волята"

Румен Радев АУТ от "Игри на волята"

Шок в "Игри на волята"! Ситнилска крие телефон цял месец, изгониха я

Шок в "Игри на волята"! Ситнилска крие телефон цял месец, изгониха я

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама