Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15757381 www.bgdnes.bg

Любовта държи Орлин Горанов в отлична форма

Годините летят покрай обичания певец

Артистът твори и в кухнята, обожава кисело зеле и чушки сиврия

"Любовта е това състояние, в което можеш да правиш чудеса." С тези думи Орлин Горанов разкрива тайната на своята отлична форма и жизненост.

Естрадната легенда навърши 66 години на 8 август, но е запазил своето излъчване на тийнейджър, влюбен в живота. Орлин не е любител на строги диети. Никога не е демонстрирал увлечение по някоя от многобройните школи за здравословен живот, които запленяват доста знаменитости. Макар и рядко, изпълнителя на "Светът е за двама" допуска своите почитатели до кухнята на дома си.

Реклама

Орлин Горанов признава, че обича да готви като своята кума Катето Евро. Разпределя продуктите на око и на вкус. Рецептите са само за ориентир.

"Катето Евро винаги прави така, а нейните манджи стават уникални - казва Орлин. - Просто защото влага цялото си сърце!"

Ето още едно доказателство, че и в домашната кулинария Орлин влага от вълшебната съставка, която го държи млад в живота - любовта! Ако се задържим още малко край печката с обичания певец, със сигурност ще се убедим, че той непрекъснато експериментира. "Човек трябва да е артист в кухнята", категоричен е музикантът. И признава, че киселото зеле е негова слабост. Обича да го готви и може целогодишно да се прехранва само с това ястие. Предястието от чушки сиврия със сирена е другото любимо нашенско ястие на Орлин.

В живота си на сцената и извън нея Горанов не се е променил кой знае колко с годините. Не се притеснява да говори откровено за най-висшето човешко чувство - любовта. "Тя е многолика - казва Орлин. - Ако успееш да се докоснеш до висшата любов, да обичаш и да създаваш, да бъдеш креативен и да правиш хората щастливи - няма нищо по-хубаво от това. Всичко, в което съм вярвал, продължавам да вярвам. Изгубиш ли вярата си, изпадаш в безпътица, а животът ти се обезсмисля. Бях оптимист и до ден днешен съм непоправим оптимист. Трябва да бъдем повече заедно. Да имаме повече вяра в това, което правим. И да имаме повече обич един за друг."

Защото светът е за двама, добавяме ние от "България Днес" и пожелаваме на Орлин Горанов много здраве! Както и още безброй незабравими мигове на сцената на живота!

Четете още

Орлин Горанов: Кариерата ми в операта приключи!

Орлин Горанов: Кариерата ми в операта приключи!

Орлин Горанов хапва сладолед на корем

Орлин Горанов хапва сладолед на корем

Реклама
Реклама
Реклама