Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15707012 www.bgdnes.bg

МАЙСТОР ГРАДИНАР! Жоро Игнатов живее с катерици и пчели

Репортерът от "Съдебен спор" е майстор градинар на палата си в Суходол

Имам самочувствието да съм много реализиран адвокат, казва любимецът на зрителите

Катерици и пчели гледа любимецът на зрителите Жоро Игнатов. Репортерът от "Съдебен спор" се хвали с огромен триетажен палат в Суходол, където живее с много животни и цветя. Имотът е внушителен по размери, а дворът е превърнат в истинска ботаническа градина. Жоро е посадил райграс и отглежда уникални храсти, цветя и дървета. Игнатов сам се грижи за растенията и вече е всепризнат майстор градинар. Адвокатът има рядко срещани видове като като туя, хортензии, гаура, восъче, олеандър, бугенвилия, сакъзчета. Градинарството е голямото хоби на Жоро, който дори вече дава съвети на феновете си как да се грижат за растенията.

Реклама

В палата си 48-годишният репортер от "Съдебен спор" разполага и със зимна градина, където мести част от растенията през студените месеци. Сред приятелите на Игнатов в Суходол има няколко животинки. Жоро се радва на катерици, които спокойно обикалят имота му, катерят се по дърветата, скачат по терасите на огромната къща.

Жоро дори си говори с катеричката, която описва като "малката ми приятелка". Жоро й носи орехи за закуска сутрин и я поздравява с "добро утро". Адвокатът преди време гледаше таралеж, а новата му страст са пчелите. "Скоро ще има кошер", обещава любимецът на зрителите.

Жоро е в отлични отношения с повечето си комшии, които не са станали жертва на неговите репортажи. Едни от съседите на Игнатов са родителите на футболиста Благой Георгиев, а самият Джизъс също често се появява в квартала в околностите на София. Жоро не се притеснява да показва баровския си имот, тъй като изкарва парите си с честен труд. "Имам самочувствието да съм много реализиран адвокат", казва героят от телевизионния екран, известен с репликата си "Не сме дошли тук да правим скандали". Игнатов признава, че най-спокоен се чувства в градината си. "Тук забравям за всички идиоти, с които животът ме среща", казва адвокатът.

Четете още

Драма в "Съдебен спор": Дядо коли зет, внучето му не иска да го вижда

Драма в "Съдебен спор": Дядо коли зет, внучето му не иска да го вижда

Преслава се майтапи с Жоро Игнатов

Преслава се майтапи с Жоро Игнатов

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама