Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15706928 www.bgdnes.bg

Емануела разкри за бъдещето си с Елвиса

Чалгаджийката стиска палци на най-голямата му врагиня в "Игри на волята" 

Фолкпевицата Емануела и Мартин Елвиса не са гаджета. Това официално обяви чалгаджийката по повод слуховете, че изпълнителката и участникът в "Игри на волята" отново са се събрали и са интимни.

Емануела категорично отрича такъв развой на отношенията им и го доказва със симпатиите си към други участници в риалити шоуто. Фолкаджийката признава, че има фаворит за победата - Виолета, която е най-голямата врагиня на Елвиса в "Игри на волята". Двамата често влизат в конфликти, карат се и всячески се опитат да изхвърлят другия от предаването.

Реклама

"Фаворити са ми Румен Радев, Теодора Мудева, Момчил, Мастагарков, Краси Дунев, Моника, Цецо и най-вече Виолета, защото умее да преценява хората, а нея не я е страх да говори в очите истини", обясни Емануела. На коментар от фен, че много прилича на Виолета, Емануела отговаря: "Слава Богу!".

Чалгаджийката и Мартин преживяха бурна любовна авантюра, като на няколко пъти се събираха и разделяха. Срещнаха се дори по време на участието на чалга дивата във "ВИП брадър", но всеки път любовта им не потръгваше и разделите им ескалираха със скандали. По думи на изпълнителката отношенията им окончателно са приключили. "Беше ужасно токсично, когато не се обичахме с Емануела. И двамата сме инати, с голямо его и всеки иска да управлява другия", казва Елвиса.

Четете още

Парите на Елвиса от "Игри на волята" били от покер

Парите на Елвиса от "Игри на волята" били от покер

Брутален скандал в "Игри на волята"! Елвиса обижда силиконовата "Мисис България" с грозни думи

Брутален скандал в "Игри на волята"! Елвиса обижда силиконовата "Мисис България" с грозни думи

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама