Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15693574 www.bgdnes.bg

СКАНДАЛ! Силвия Кацарова пее "забранените" си песни

На рождения ден на концерта "Обич и песен" в НДК

Данчето Христова се оправи след контузията в Шумен, готви голяма изненада

На рождения ден на концерта "Обич и песен", който ще е на 18 октомври в зала 1 на НДК, популярната ни изпълнителка Силвия Кацарова ще изпее "забранените" си песни от продуцента Владислав Славов, който държи правата на текстовете към хитовете на певицата. Новината съобщи мениджърът на събитието Евгени Боянов.

"Силвия Кацарова ще изпълни златните си хитове, върху които Славов й бе наложил забрана. Тя спечели първото дело срещу него, а преди спектакъла трябва да излезе и решението по второто. Така, че се надяваме всичко да завърши благополучно", сподели Боянов. Самата изпълнителка се надява, че най-после ще бъде сложен край на една жестока неправда.

Реклама

"На концерта ще има и много други изненади - за първи път на сцената от близо 30 години ще се качи певицата Роксана Белева, станала популярна с песента "Не, не ми се прибира". За първи път като вокал на "Тоника СВ" ще излезе и Емил Василев", обясни още талантливият импресарио на естрадните ни звезди.

Легендарната Йорданка Христова пък обещава изненада. Досега бе заявено, че тя няма да се появи на концерта "Обич и песен", тъй като се готви за своя собствен юбилеен концерт пак в зала 1 на НДК на 21 ноември. Певицата ни вече е добре, след като получи контузия по време на концерта в Шумен, за който разказа Роси Кирилова. "Тя е изключителен професионалист и изключително отговорна личност. Вървеше към сцената, но там се минава по една тясна и стръмна метална стълба, когато в тъмнината се спъна и удари крака си много лошо. Рукна кръв, на мен ми стана лошо, като си представих колко я боли. Тя обаче не се спря, вдигна глава, излезе и никой не разбра. После доста я болеше, но беше блестяща, както винаги", сподели Кирилова.

В "Обич и песен" участват обичаните ни естрадни изпълнители Силвия Кацарова, братя Аргирови, Мая Нешкова, Нелина, Роси Кирилова, Мими Иванова, "Тоника СВ", Йорданка Христова.

Четете още

Силвия Кацарова: Идеална съм! Злите езици ще ме разболеят!

Силвия Кацарова: Идеална съм! Злите езици ще ме разболеят!

Силвия Кацарова ще кумува на Евгени Минчев

Силвия Кацарова ще кумува на Евгени Минчев

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама