Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15663241 www.bgdnes.bg

Блатечки е разведен психолог в затвора

За първи път кулинарен и затворнически сюжет

Само "Нова" ще дава български сериали през есента

Разведен психолог в затвора ще играе Асен Блатечки. Нароченият за лошото момче на българското кино рядко участва в сериали. Актьорът предпочита филмите, но сюжетът на "Клетката" го пленява. Блатечки ще се превъплъти в инспектора по социални дейности в пандиза Димитър Пелев. От сюжета на лентата става ясно, че героят на Блатечки е разведен. И има проблеми с бившата си жена за попечителството на общото им дете.

Стартът на новия сериал е тази вечер 22,00 ч. Лентата ще се излъчва всеки петък от този час. "Клетката" е първият затворнически сериал у нас. Освен Блатечки в главните роли влизат Гергана Данданова и Мартин Димитров.

Реклама

Продукцията с бившия на Диляна Попова измести от програмната схема друг любим сериал - "Дяволското гърло". По първоначална информация продължението на драмата със серийния убиец, в която участват Владо Карамазов, Теодора Духовникова и др., трябва да се излъчва през есента, но в последния момент от "Нова" избират новия сериал.

Дебют в ефира на частната медия направи и още един сериал. Става дума за "Алея на славата". Драмата с готвачите вече стартира. Лентата се излъчва от вторник до четвъртък от 20,00 ч. Главните роли са поверени на Радина Боршош и Мак Маринов. Екранните им герои Али и Милен се състезават в кулинарно риалити предаване.

Единственият познат сериал с продължение, който ще се завърти в ефира в следващите месеци, е "Ол инклузив". Комедията, пълна с изцепки и забавни моменти на семействата Чобанови и Сиромашки, продължава с 5-и сезон. Този път героят на Ненчо Балабанов и неговите приятели се озовават в планинското селце Баня. Първият епизод на хумористичната поредица е в събота от 20,00 ч.

"Нова" пък е единствената медия, която през тази есен ще показва на зрителите си родни сериали.

От Би Ти Ви вече обявиха схемата си до края на годината. И там няма нито една наша продукция. Един от малкото сериали, които дават от частната медия, е турската драма "Опасно изкушение".

БНТ също засега не планира да пусне сериал в програмата си. Продължението на една от най-качествените продукции на националната телевизия - "Вина", още не е заснето. Краят на снимките е на финалната права. Очаква се вторият сезон на винарската драма да изгрее на екран през пролетта.

Четете още

И Блатечки влиза в затвора

И Блатечки влиза в затвора

Блатечки с нова татуировка

Блатечки с нова татуировка

Реклама
Реклама
Реклама