Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15574764 www.bgdnes.bg

Футболистът Стойко Сакалиев на меден месец с булката

Стойко и Габи се пекат по гръцките плажове

Влюбените се прибраха за мач на ЦСКА, фитнес инструкторката вика на стадиона

Стойко Сакалиев заведе булката на меден месец! Бившият футболист и настоящ администратор на ЦСКА наскоро се ожени за красивата Габи, с която са заедно едва от 6 месеца. Двамата вдигнаха сватба на брега на морето, като на градинското парти присъстваха само най-близките им. Малко по-късно двамата отпрашиха на меден месец в Гърция, като Стойко си взе кратка почивка от работата в ЦСКА. Влюбените се разходиха по гръцките плажове и вилняха по партита в южната ни съседка. Красивата Габи разкри и своята рецепта за щастие - балансирано хранене, активен спорт, чиста любов и добра мисъл.

Реклама

"38 и 44 са новото 20", обяви прясната булка, визирайки годините на двамата. След краткия си меден месец в Гърция двойката се прибра в София. Габриела вече редовно гледа на живо мачовете на ЦСКА на "Армията" от ложите, докато Стойко е на резервната скамейка на "червените". Съпругата на бившия нападател донесе късмет на отбора при победата с 2:0 над ЦСКА 1948.

През годините Сакалиев се бе сдобил с имидж на плейбой, като самият той признава, че е изневерявал на първата си жена Жулвена. Сега Стойко е съвсем различен човек и изглежда по-щастлив от всякога. С Габи първо се запознават в социалните мрежи на 1 март, а една седмица след това се виждат на живо.

Няколко месеца по-късно Стойко решава да предложи брак на любимата си, но се чуди къде и кога да го направи. Преди това взима тайно един от пръстените на Габи, изпробва го на собствените си ръце и успява да уцели нейния размер. По-късно поръчва годежен пръстен на свой приятел от Бургас, който има ателие.

"Два дни го носих в джоба, навсякъде беше с мен - разказва любимецът на феновете на ЦСКА. - И реших да й предложа пред Народния театър. Искахме сватбата да е само с децата. Оженихме се боси и беше велико."

Стойко има дъщеря Любомира от първия си брак, която наскоро се пребори с тежка болест. За каузата светкавично бяха събрани пари от приятели и фенове, а останалата сума Сакалиев ще дари за други нуждаещи се. От своя страна неговата нова съпруга Габи също има две деца.

Четете още

Футболистът Стойко Сакалиев: Стилиян Петров помогна на дъщеря ми да пребори рака!

Футболистът Стойко Сакалиев: Стилиян Петров помогна на дъщеря ми да пребори рака!

Сексапилната рускиня Габи стопява Стойко Сакалиев

Сексапилната рускиня Габи стопява Стойко Сакалиев

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама