Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15565346 www.bgdnes.bg

Мария Бакалова подари спектакъла "Хага" за ЧРД на майка си

Холивудската звезда Мария Бакалова подари на майка си Румяна Бакалова за рождения й ден билет за премиерата на "Хага", който се игра днес в Народния театър.

Спектакълът "Хага" на режисьора Галин Стоев бе първото премиерно заглавие за театралния сезон на първата ни трупа и премина с три биса и разплакана публика. Пиесата "Хага" на украинската авторка Саша Денисова е гротескна, смешна и зловеща фантасмагория, базирана на реални събития и хора, свързани с войната в Украйна.

Реклама

Постановката изгледа от първите редове и нашето момиче Мария Бакалова, която вече е холивудска звезда и в момента е в България.

"Изключителна постановка. Въпреки, че Путин е изобразен чрез комедията, не само той, но и останалите персонажи могат да те накарат да се разплачеш, разтрепериш и в това е силата му", каза Мария Бакалова.

Според нея е безумие, че войната продължава повече от година.

"Аз живея в Щатите и гледам да се връщам колкото се може по-често, но няма как да гледам с безразлична на това, което се случва съвсем близо до моята страна. Днес е Украйна, утре може да е и България. Това безумие трябва да спре", сподели Мария.

За нея Галин Стоев е един от най-добрите режисьори, чийто постановки е гледала.

"Бих играла и аз с този режисьор. Направо е гениален. И аз като него изпитвам огромен гняв от всичко, което се случва, но представлението ме разплака, и мен, и майка ми. Невероятно разписано, великолепни роли, страхотни артисти", похвали колегите си Мария и отиде да се почерпи с майка си Румяна за рождения й ден.

"И на мен много ми хареса спектакъла. Зарадвах се много на нейният подарък за моя празник", сподели и рожденичката Румяна Бакалова.

Четете още

Мария Бакалова официално призна: С Валери вече сме семейство!

Мария Бакалова официално призна: С Валери вече сме семейство!

Валери от "Игри на волята": Сънувах Мария Бакалова ден преди да станем гаджета

Валери от "Игри на волята": Сънувах Мария Бакалова ден преди да станем гаджета

Реклама