Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15560203 www.bgdnes.bg

Тайсън Фюри посрещна бебе №7

Семейството на Тайсън Фюри вече наближава двуцифрено число! Световният шампион посрещна бебе №7 от любимата си жена Парис, което ще е четвърто момче за боксьора. Засега Тайсън крие името на новороденото, но то със сигурност ще е интересно. Първите шест деца на Фюри се казват Венесуела (14), Джон Джеймс (10), Тайсън Фюри II (5), Валенсия Амбър (4), Адонис Амасия (3) и едногодишната Атина.

"Щастливи сме, че нашето бебе се присъединява към семейството на Фюри - каза Парис пред списание OK! - Неговите братя и сестри нямат търпение да го посрещнат! Нашето момче е идеалното допълнение и ние сме абсолютно влюбени в него. Лудост е как можеш да се влюбиш в някого толкова бързо."

Реклама

33-годишната Парис и 35-годишният Тайсън споделиха сладка семейна снимка в болницата с бебето. Парис го публикува в профила си в социалните мрежи, като написа: "Не мога да повярвам, че той е тук", а Фюри добави: "Той е тук и е перфектен".

Бебето се е появило на бял свят в 2,40 през нощта в понеделник. Боксьорът и половинката му получиха хиляди поздравления от приятели и фенове. Сред първите бяха жената на бившия футболист на "Манчестър Юнайтед" Уейн Рууни - Колийн, както и известният британски водещ Марк Райт. 

Майката и бебето вече са изписани, а Фюри се подготвя за следващия си мач. Боксьорът ще се изправи срещу ММА боеца Франнис Нгану на 28 октомври в Рияд в 10-рундова битка.

Четете още

Фюри мами за децата

Фюри мами за децата

Усик и Фюри няма да обединяват боксовите титли

Усик и Фюри няма да обединяват боксовите титли

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама