Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15537545 www.bgdnes.bg

ВОЙНА! Враждата между Лорда и Йорданка Христова пламна отново

Минчев я нарече "некадърна комунистическа певица", тя отвърна: Да го ду.аш!

Враждата между "светския лъв" Евгени Минчев и естрадната прима Йорданка Христова пламна с нова сила.

Реклама

Лорда изпрати странна "честитка" до Данчето малко след 80-ия й рожден ден.

"Като гоблен от социалистическо читалище са ми тези цветове", посече той одеждите, с които позират за общата си снимка Данчето Христова и Васил Найденов. "И то цветове какви - сякаш дъжд е плющял върху тези дрехи, особено на Йорданка Христова. Цветовете са размити, неясни, допускам, че са прани на обществена пералня със сходни по колорит неща. С много снизхождение трябва да се подходи към роклята, която в очите ми изглежда на мораво-сини петна", изгаври се "юбилейно" с именитата певица Минчев. За капак той обобщи, че платът на роклята й "май е ял бой, а Данчето, дали подобно на една италианска доня, е тъпкала червено грозде за вино".

Естрадната ветеранка още не е реагирала публично на жлъчния коментар на паркетния лъв, но в тесен кръг доверила, че няма да му се размине.

Дебелашките шеги на Евгени издават, че изпълнителката на "Аз съм просто жена" е трън в очите на модния законодател. Двамата деляха една стая в къщата на "ВИП брадър" преди няколко години. На излизане от риалитито Лорда се изцепи, че "Йорданка Христова се срутила в очите му като звезда". "Тя е темерут и много властна, но продължавам да обичам песните й", уточни все пак той.

Враждата между любимата певица на Фидел Кастро и модния ас пламва след една от спуснатите до съквартирантите мисии - да направят съкровени разкрития за себе си. Почерпен, Лорда започна да громи обитателите на къщата. И най-много си го отнесе Данчето.

Естрадната звезда побърза да се опълчи на Лорда, оценките му за съквартирантите изобщо не били справедливи. "Некадърна комунистическа певица! Ду...ай го!", затапи я паркетният лъв. Вбесената Христова пък го изплющя с: "Ду...ай го ти!", помнят "драгите зрители".

Разлюти Йорданка Христова и подмятането на Евгени Минчев за сексориентацията на нейната дъщеря Ивана. Реакцията й бе убийствена: "Егати п...та", изфуча по адрес на Лорда тя.

Реклама

Напоследък широката публика сякаш позабрави размяната на грозни реплики между между Данчето и Евгени. Даже някои искрено вярваха, че те са заровили томахавките. Светският лъв дори изпя няколко песни на любимката на покойния кубински лидер. Този реверанс към творчеството й обаче не трогна видимо Христова.

Дали голямата певица ще остане наистина голяма и ще махне с ръка на атаките на Минчев, или ще му обяви война, питат се техните фенове. Отговор обаче няма.

Четете още

Йорданка Христова с уникален подарък за 80-ия рожден ден

Йорданка Христова с уникален подарък за 80-ия рожден ден

Данчето Христова се скри навръх юбилея си. Става на 80 в неделя!

Данчето Христова се скри навръх юбилея си. Става на 80 в неделя!

Реклама
Реклама
Реклама