Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15465992 www.bgdnes.bg

Мила Роберт СКОЧИ на охранителите, обвини ги, че са на наркотици

Поп звездата все още се гледа лошо с охранителя бияч

"Охранителите по дискотеките и други подобни места са на някакви наркотици и адреналинът им е на 100!" Това обяви поп певицата Мила Роберт пред "България Днес".

"Бодигардовете правят каквото си искат! Удрят хората, без да го заслужават, и след това продължават да си работят в същата фирма. Такива са историите в България за жалост", сподели възмущенията си артистката, която пострада от агресивни охранители преди време.

Реклама

Минаха две години от сблъсъка на певицата с бодигард на заведение във Варна. Тогава излязоха кадри как охранителят държи подпийнал приятел на Роберт и го удря в корема, докато е заобиколен от още четирима бодигардове. Мила обяви, че самата тя е била нападната с няколко удара по-късно същата вечер. След анонимно съобщение, в което е била предупредена, че въпросният бияч може да я атакува отново, певицата подава жалба в полицията.

Въпреки входираното оплакване и обещанията на шефовете на бара и охранителната фирма да съдействат за изясняване на случая Мила е разочарована от факта, че никой не е на нейна страна и в крайна сметка нищо не се случва. Самата певица продължава да среща агресивния охранител по входовете на заведенията.

"Аз сама не мога да направя много неща. На шефа на заведението не му пука, че охранителят му налага хора без причина. Управителят е на негова страна, полицията също" - казва певицата.

"Все още виждам човека, който ни би. Работи в едно варненско заведение като охрана, просто се гледаме лошо две години по-късно. Със сигурност си спомня за мене" - категорична е Мила.

Въпреки това музикантката е спокойна, защото вярва в кармата и че всеки ще си получи заслуженото.

Реклама

Напоследък темата с поведението на охранителите по дискотеки и заведения е особено актуална, след като някои от тях се забъркаха в грозни инциденти. Последният придобил "слава" охранител е човекът, рязал с макетно ножче Дебора.

Въпреки неприятностите и нежеланието на властите да се заемат сериозно с тях щерката на Ваня Щерева не се притеснява да се завръща на българското крайбрежие и да създаде нови спомени. Там Мила празнува и рождения си ден.

"Беше магично. Бях в Калиакра, на плаж, и цяла вечер правихме фрийстайли - пускаш си съпровод, започваш да импровизираш с пеене и каквото излезе. Така ми се раждат новите идеи" - разказва Мила.

Певицата се е заела с амбициозна идея - нов албум с 33 песни по 33 секунди в 33 различни жанра. "Всичко е готово. Скоро ще го пусна", вълнува се певицата. Нейните редовни фенове са вече запознати с някои от парчетата, които Мила е изпълнявала на живо.

Повечето хора познават Роберт като човек на музиката. По образование обаче е взела занаята на майка си - актьорството. "България Днес" попита дали тя би се появила пред публиката като актриса. "Нямам намерение да участвам в постановка. Ако някой ме покани да участвам във филм, с удоволствие".

Четете още

Ваня Щерева пропя след любовна драма

Ваня Щерева пропя след любовна драма

ВИЖТЕ как Мила Роберт облече рокля от САЛАМ

ВИЖТЕ как Мила Роберт облече рокля от САЛАМ

Реклама
Реклама
Реклама