Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15390243 www.bgdnes.bg

Звяр за половин милион шпори Мис България

Моделката си прави собствен автопарк

Вероника Стефанова хвърчи с ламборгини с 600 коня под капака

Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова отново има за какво да почерпи. Красавицата се похвали с новата си играчка - спортно ламборгини за около половин милион лева.

Звярът е изключително бърз и има цели 600 конски сили под капака си, като ускорява до 100 км/ч за по-малко от три секунди. Баровското возило е с еднакви цифри в номера си, както е и при всички останали коли на семейството на миската. Вероника е истинска късметлийка - има сериозен мъж до себе си, две прекрасни дъщери и автопарк за милиони левове.

Реклама

Стефанова все още дефилира по световните модни сцени, а освен това има салони за красота. Нейният годеник Филип е със сериозен бизнес и семейството определено е добре обезпечено. По традиция Вероника получава нова кола почти всяко лято. Миската мина през десетина джипа и лимузини, преди да се качи в супермощното ламборгини. Цената на нейният нов звяр върви около 500 000 лева, но в зависимост от модела и годината може да се намери и на "евтина" цена - за около 400 хилядарки. Миската представи новата си придобивка с типичното си чувство за хумор. Вероника първо полива с вода малка детска количка ламборгини, а след това показва "порасналата" кола.

"Не може да се отрече, че съм добра градинарка", казва с усмивка миската, която наскоро стана бакалавър по финанси.

Всичките автомобили на Вероника са с едни и същи цифри в номерата си, за да не останат съмнения чия собственост са. Нейната дъщеричка Анжи също си имаше собствен джип - умалено копие на този на мама. Автомобилите са голяма слабост на Мис България. След няколко неуспешни опита да вземе книжка тя вече е майстор и няма никакви притеснения в шофирането. Преди време Вероника бе лице на федерацията по автомобилизъм, което още повече засили страстта й към високите скорости.

В началото на кариерата си като шофьор миската преживя няколко леки инцидента и един доста тежък - блъска се челно със 140 км/ч и като по чудо се отървава без сериозни наранявания. Въпреки това тогава Вероника бе принудена да ходи със специална яка на врата.

"Шофираше моят охранител - разказа миската пред "България Днес". - Спаси ни единствено това, че джипът беше много здрав."

Четете още

Миската Вероника Стефанова отново е в топ форма

Миската Вероника Стефанова отново е в топ форма

Мис България Свят Вероника Стефанова: Страхливци са мъжете, които бият жени

Мис България Свят Вероника Стефанова: Страхливци са мъжете, които бият жени

Реклама
Реклама
Реклама