Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15348623 www.bgdnes.bg

Порязаха Мистър Люлин в "Черешката"

Фифо получи само 37 точки, а Мирела и Михаела се сдърпаха отново

Фифо от "Ирги на волята" разкри в "Черешката на тортата", че освен цар в спортовете и в електроинженерството, не са му чужди и наградите за красота.

Мачото сподели, че е участвал в мистър Люлин 2020 г. и ги отвява, както правеше на арената на "Игри на волята" и печели конкурса за красота. Участва и в конкурса Мистър София и получава специална награда, но не печели приза за първо място. Дори преди конкурсите за красота Фифо изкарва курс за модели.

Реклама

Вечерята едва не беше развалено от поредните искри, но не от хубави, които прехвърчаха между Михаела и Мирела.

Мирела се засегна от това, че Михаела подходи доста снизходително към това, че Мирела е танцьорка и учител по танци, а не се занимава със спорт.

Танците не са изкуства, казва Михаела, а Мирела от своя страна сподели, че не разбира защо Михаела я захапва втора вечер подред. 

Напрежението бе потушено от Фифо и после от Алекса, който каза, че независимо с какво се занимава човек другите трябва да уважават това.

Преди да седнат участниците от последния сезон на "Игри на волята" на здравословната трапеза, която им бе устроил Филип, домакинът разкри и някои други интересни неща, които са му се случили след участието му във формата.

Само две седмици след игри на волята Фифо успява да си върне формата и да стигне до финал на международно състезание по кросфит, което се е провело в Белград. В момента даже води и тренировки по кросфит чат-пат в нова луксозна зала за кросфит в "Люлин".

Реклама

Стана ясно също, че финалистът от "Игри на волята" е републикански шампион по плуване за ветерани, даже може да се похвали с не един медал.

"На ветеранските състезания имаше ветеран на 92 години и дори плуваше най-дългите разстояния", разказва вдъхновен Фифо. Но уточни, че той плува с хора от своята възрастова група.
Финалистът от четвърти сезон на ДИгри на волятаУ Филип Атанасов ще готви за компанията в ДЧерешката на тортатаУ. Електроинженер по професия и забележителен атлет, домакинът е перфекционист в живота и на Арената. Филип е горд с колекцията си от над 100 медала, които е спечелил в 5 различни спорта Ц кросфит, плуване, кикбокс, граплинг и лека атлетика. Даже е републикански шампион по плуване за ветерани.
Фифо е олицетворение на думата атлет, както всички видяхме от участието му в култовият формат "Игри на волята". Умният спортист обръща внимание на храненето и обича да приготвя здравословни ястия. 

Вечерята му стартира с жътварска салата, последвана от два вида суши, приготвено от краставица, крема сирене, авокадо и филе бе единият вариант. Другото суши ала Фифо не подобно, но вместо шунка имаше сьомга. Това бе първото суши, което Фифо прави в живота си. Филип изневерява на рибната линия, която участничките следваха през предишните вечери от седмицата и се спира на пуешко филе, върху канапе от картофено пюре. За десерт приготвя бисквитена торта, гарнирана със сладолед, който беше домашно приготвен от самия Фифо и е с голямо количество протеин в него. Какво по-хубаво - хем вкусно, хем полезно.

Изненада обаче бе черешката на тортата за вечерта. Тя бе жива музика, но не каква да е и от кого да е, а от Хари Ешкенази. Музикантът представи кратко соло на цигулка. 

Алекса даде на Фифо 10 точки, Зорница не хареса това, че Фифо е забравил, че не обича магданоз и му даде 8 точки, Михаела 10 точки, а Мирела 9 точки. Утре ще видим как ще се справи победителят от "Игри на волята" Алекса и с какво ще изненада гостите си.

Четете още

Кървав инцидент в "Черешката на тортата"

Кървав инцидент в "Черешката на тортата"

РЕКОРД! Парашутистката Михаела обра всичките точки в "Черешката"

РЕКОРД! Парашутистката Михаела обра всичките точки в "Черешката"

Реклама
Реклама
Реклама