Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15261234 www.bgdnes.bg

Галин изригна срещу Тото: Неблагодарник!

Аз го подкрепих, а той ми се подиграва, всеки, който му гостува, е хихо-хахо, каза още чалга певецът

Дъвканията с темата "Тото" продължават с пълна сила и изглежда, скоро няма да утихнат. Рапърът и интернет сензация потъна в небитието, след като се оказа в епицентъра на скандала, който гръмна след нарязаната 18-годишна Дебора. Точно тогава изведнъж изплуваха кадрите в социалната мрежа, където Тити Папазов разказва как преди години е остригал гадже, задето му е изневерило, а Тото се залива от смях, слушайки историята на баскетболния треньор.

Реклама

Едни защитиха интернет звездата и споделиха, че той няма вина. Други скастриха Тото и са категорични, че той е виновен, защото дава трибуна на всякакви хора. Към тях се присъедини и Галин. Един от най-популярните музиканти у нас в последните години даде ясен и точен аргумент защо Тото се е провали.

"Според мен липсата на каквато и да е лична позиция му изяде главата на момчето. С всеки, който му гостува в предаването, е само хихо-хахо. Това е нещото, което на мен лично не ми харесва", сподели Галин.

"Неблагодарник, аз го подкрепих, а той се подиграва с мен", казва още хитовият изпълнител по адрес на Тото, визирайки случка отпреди няколко години. Тогава Галин е поканен да защити колегата си музикант във финала на "ВИП брадър", който Тото спечели.

"Той беше много благодарен тогава. От мен е видял само добро. Но пък пред доста колеги, когато са гостували в неговото предаване, се е изказвал неласкаво по мой адрес", разказва Галин.

Четете още

НОВ ПРОБЛЕМ! Тото съжалява за негова гола снимка

НОВ ПРОБЛЕМ! Тото съжалява за негова гола снимка

Галин цъфна като Ергена

Галин цъфна като Ергена

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама