Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15179905 www.bgdnes.bg

Диляна Попова и компания купонясват в резиденция на Тодор Живков

Опасно парти изкуши и знаменитостите

Диляна Попова, Юлиан Костов и техни колеги се веселят в "Проект Махмурлук"

Диво парти под наслова "Проект Махмуркук" се развихри в резиденция на Тодор Живков на морето. Сред участниците, които се веселиха на плаж "Перла", бяха и редица родни знаменитости.

Всъщност всичко тръгна от случая с банкнотите с лика на Тодор Живков, които младежи разпръснаха над целия плаж "Градина" по време на тазгодишния Джулай морнинг. Оказа се, че нарушаването на правилата за летене на 1 юли било маркетингова стратегия точно за гигантското парти в резиденцията на Тато.

Реклама

Родната филмова красавица Диляна Попова бе сред първите, които се включиха в събитието. Актрисата многократно качи рекламни снимки още преди купонът да се състои. Чернокоската посети веселбата с реплика на татуировката на Майк Тайсън, една от звездите във филма "Последният ергенски запой", който е вдъхновението за масивното парти.

Юлиан Костов също се включи в "Проект Махмурлук" както се казва купонът. Младокът бе в непозната за нас компания, но изглежда, се забавлявал много. А другата кинозвезда гост бе режисьорът Николай Мутафчиев.

Партито включваше и специална програма от музиканти, като на сцената му се качи 100 кила.

На купона имало още стотици от причинилите скандал банкноти, гигантски декоративни гномове, каскади с коли, натъпкани с експлозиви, фойерверки, стриптийзьорки и фалшив кът за сключване на бракове като ласвегаската традиция.

Организаторите на събитието не крият за вдъхновението на опасното парти. Филмите "Последният ергенски запой" и "Проект Х", в които се романтизира злоупотребата на наркотици и алкохол и вандализмът под влиянието.

Реклама
Реклама