Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15157400 www.bgdnes.bg

Синоптичката Ева Кикерезова: Не споря с родителите си за възпитанието на децата

Баща ми сега кара такси, пръв приятел е с Джендема, каза известната блондинка 

Доскоро БНТ синоптичката Ева Кикерезова е имала "творчески спорове" с родителите си за възпитанието на децата си, научи от първа ръка "България Днес". "Често спореха с майка й как да се възпитават. Аз й казвах, че и с нашето възпитание сме отгледали такива успешни деца като нея и брат й", довери за изданието бащата на чаровната блондинка - Младен Кикерезов.

Реклама

"Баща ми е страхотен човек! В момента кара такси. А майка ми е съвременна жена. И двете приехме, че децата ми трябва да се хранят здравословно", коментира Кикерезова.

Тя е одрала кожата, ръста и стройната фигура на баща си, бивш баскетболист. Преди да се пенсионира и да подкара такси "за удоволствие", Младен Кикерезов е бил служител на БОДК (Бюро за обслужване на дипломатическия корпус). Длъжността му предполагала пътувания в чужбина, така че любознателният кореняк софиянец успял да види свят и преди промените.

Бащата на тв синоптичката е роден и израснал в квартала около столичната 18-а гимназия. Бил е съученик на легендарния създател на "Джендема" Атанас Цанков. Още не може да прежали ранната му загуба. До кончината си Цанков учителства в гимназията, която е завършил някога, но напуска ненадейно този свят през 2009 г. "Беше страхотен приятел и музикант. Ходил съм му много пъти на гости. Събирахме се често и с класа. Последния път ни беше поканил в учителската стая", сподели за "България Днес" бащата на Ева Кикерезова.

"Навремето съм ходил на гости и на Ангел Ангелов-Джендема. Бяхме още съвсем млади. Най-силно впечатление ми направи тяхната домашна библиотека. Освен че имаха много книги, всички те бяха подвързани много хубаво, с твърди подвързии. Може би някои издания да са били и доста редки и стари", връща лентата назад екскадърът на БОДК.

Ева Кикерезова сподели, че познава от дете Атанас Цанков и с баща й наистина са били много близки приятели. Дали е фен и на музиката на "Джендема", красивата блондинка не уточни.

Дамата с библейското име е минавала под венчило два пъти. Случайно или не, и двамата й спътници в живота са юристи. От съпруг щ1 - Пламен Марков, ражда сина си Николай. Юристът харесва бъдещата си половинка от участието й в благотворително издание на "Стани богат", което гледа по телевизията. След романтични срещи двамата скоро стават официално мъж и жена.

В момента Кикерезова е щастливо омъжена отново за адвокат - Явор, с когото се радват на две дъщерички.

Четете още

Секси синоптички празнуват годишнина, поводът за купона ще ви изненада

Секси синоптички празнуват годишнина, поводът за купона ще ви изненада

Ева Кикерезова на 20 (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Ева Кикерезова на 20 (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Реклама
Реклама
Реклама