Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15142128 www.bgdnes.bg

След инцидента с ченгетата Белослава отиде на море с мъжа и дъщеря си

Певицата не прави планове да се разделя със съпруга си

Кой е казал, че певицата Белослава и съпругът ѝ Евгени Йонов се разделят и не са заедно?!

Преди 3 седмици специално пред „България Днес“ той отрече и отсече: „Не се развеждаме с Белослава! Това са пълни измислици!“. Художникът допълни още, че двамата са заедно 27 години и си пожела още поне толкова да бъдат рамо до рамо. И доказателство за това е морска снимка на тримата с дъщеря им Божидара само две седмици след злочестия купон по повод рождения ден на Бубето, на който тя сглупи да подкара автомобила си с малко алкохол в кръвта. Да я пита човек къде е тръгнала с колата по нощите!

Реклама

Да, вярно е, че откакто вечерта на 10 срещу 11 юли поп соул изпълнителката стори тази глупост, профилите ѝ в мрежата са пустинно тихи. Но какво по-различно може да се очаква от нейна страна, след като бе нахокана публично, и донякъде - с право, от обществото?! Имаше, разбира се, и хора, които я подкрепиха. Логично и самата тя часове след сконфузната ситуация излезе с официално признание, обръщение и извинение към почитателите си в нета, макар и не с най-адекватния си за обстоятелствата фотос. Там тя казва, че е допуснала огромна грешка, неприсъща за нея. И още че: „За беда и за урок понасям всички последствия“.

Любовта е по-силна“, пише музикалният продуцент и текстописец Белослава в началото на август под своя красива морска снимка - знаем за силните ѝ фотографски пристрастия. А от публикация само преди 3 дни на половинката ѝ Евгени става ясно, че семейството е на почивка и всеки се занимава с любимите си хобита. За него е повече от ясна страстта му по кайт сърфирането в бурните морски води. Заради което фамилията е била в Лозенец. А 24-годишната им дъщеря Дара логично генетично е унаследила приключенския дух на роднините си и обича да спи на палатка и да кара сърф. И като представител от НХА в специалност „Плакат и визуална комуникация“, тя не спира да работи по въпроса със собствената си марка дрехи, която има вече от няколко години.

Припомняме още от думите на детската любов на Белослава - мъжът ѝ Евгени, казани за медията ни неотдавна: „Ние сме много сплотени. Никога пред нас не е стояла перспективата за развод. Нито аз имам някаква нова жена, както написаха някои таблоиди, за която съм припирал да се женя, нито съпругата ми има някаква връзка. Истината е, че сме изключително задружни и сега сме заедно на море“.

Да, вероятно наистина Любовта е по-силна...

Четете още

Мъжът на Белослава пред "България Днес": Няма да  се развеждаме!

Мъжът на Белослава пред "България Днес": Няма да се развеждаме!

Ерол от "Уикеда": Пиян шофьор прегази дъщеря ми!

Ерол от "Уикеда": Пиян шофьор прегази дъщеря ми!

Белослава СЪЖАЛИ ЗА ПИЯНСКОТО ШОФИРАНЕ: Допуснах неприсъща за мен грешка!

Белослава СЪЖАЛИ ЗА ПИЯНСКОТО ШОФИРАНЕ: Допуснах неприсъща за мен грешка!

Съпругът на певицата: Белослава e вкъщи, арестът ѝ е недоразумение!

Съпругът на певицата: Белослава e вкъщи, арестът ѝ е недоразумение!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама