Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15030619 www.bgdnes.bg

Тити Папазов проговори за остриганото гадже. Вижте кой го атакува

"Не може да има паралел с онзи изверг. Нито е била бита, не съм я докоснал, нито е рязана, нито е кълцана. Атаката е преднамерена. Всички, които разпространяват това, като влезеш при приятелите им изплува едно популярно име, което заплаши със смърт Наско Сираков. Ама всичко мина и не се пита какво се случи с този инцидент. Все пак става въпрос за запис отпреди 4 месеца - 15-и март и инцидент отпреди 28 години", заяви Тити Папазов по повод на разпространения в социалните мрежи клип с него, в който разказва как хванал своя приятелка в изневяра и й подстригал косите.

"Пълни лъжи са, че е била непълнолетна. Беше на 19 г. Това се случи в края на август, началото на септември 1995 г. Тя е родена на 15 май 1976 г. Да, не си говорихме една година, но след това подновихме разговорите. След това отиде да живее в чужбина. Била емигрирала. Кой емигрираше през 1995-а", обясни баскетболният треньор.

Реклама

"Дори не знам защо разказах това. Сигурно Тото ме е питал. Случило се е. Бяхме млади, малко буйни, повече глупави", допълни Папазов.

По-рано днес показахме видео, в което треньорът по баскетбол Константин (Тити) Папазов признава в подкаста на Йонислав Йотов (Тото) от Скандау, че лично е подстригал насила жена, обиколи социалните мрежи и предизвика възмущение сред потребителите.

Видеото е публикувано преди няколко месеца, а по-късно изтрито, придоби изключителна популярност и предизвика възмущение в социалните мрежи, след като стана известен случая с нарязаното 400 пъти 18-годишно момиче от Стара Загора.

Тити разказва, че като бил млад, бил във връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов искал да подстриже косата на момичето. Тъй като тя, по думите му, се "борила неистово за косата си", Папазов успял "само" да направи дупки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама