Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/14984076 www.bgdnes.bg

Жерар Пике си има къща за оргии

Доскорошната звезда на футболния "Барселона" Жерар Пике си има къща за сбирки с приятели и жени, където често са се организирали разгулни купони, разкрива списание "Ванитасис".

Досега се смяташе, че къщата, разположена на луксозното авеню "Пиърсън" в Барселона, собственост на бившия защитник, е наета. Нищо не може да бъде по-далеч от истината. Всъщност тя е собственост на каталунеца и въпреки че никога не е живял там, той е намерил друго приложение за нея.

Реклама

Това е мястото, избрано от бившия футболист, за да празнува частните си партита, които съседите му описват като "исторически". "Беше свободен, с ергенски маниер, знаеше, че някой може да го види и не му пукаше, че някой може дори да направи снимки", обясняват съседите.

Всъщност това била една от основните причини за раздялата му с Шакира, както обясняват те: "Неговото желание да продължи да се чувства млад с неговите приятели и забавен нощен живот се сблъскаха с нейното желание той да бъде у дома и да водят семеен живот", казват комшиите, които също са заможни хора.

Думите на съседите също могат да поставят под напрежение някои от колегите му: "Имаше освен много жени и много други футболисти и приятели", добавят свидетелите на оргиите.

Днес остава да видим дали това продължава да е така или, напротив, в резултат на връзката му с Клара Чиа купоните в къщата за оргии са отминали събития, коментира медията "Ванитасис".

Изданието припомня и информацията, че Пике и Шакира са имали "отворена връзка" цели 3 години преди раздялата им през миналото лято. На всичко отгоре колумбийската певица сама била поискала разкрепостените отношения, пишат испанските журналисти.

Четете още

НОВО 5! И Шакира кръшкала

НОВО 5! И Шакира кръшкала

Пике преспал с половин Барселона

Пике преспал с половин Барселона

Реклама
Реклама
Реклама