Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/14983355 www.bgdnes.bg

Певецът Тодор Трайчев на косъм да стане диамантен крал

Отказва се заради внос на шкембе чорба

Диамантен крал е можел да стане певецът Тодор Трайков, признава самият той. Вместо с диаманти изпълнителят решава да заложи на вноса на шкембе чорба и това проваля бъдещата му кариера.

Възможността пред Тодор Трайчев се разкрива, след като изпълнителят се обвързва в Америка с милионерска щерка, научи "България Днес". След като в САЩ се разделя с житейската и творческата си половинка Мариана, певецът заживява на семейни начала с оценителката на диаманти Шейнън Маршал, собственичка на магазин за скъпоценности и дъщеря на един от най-богатите хора в САЩ.

Реклама

Бардът потвърди за "България Днес" тази неизвестна за феновете му подробност, като уточни, че с Шейнън не са били официално женени. Въпреки това и досега Трайчев продължава да я смята за своя втора съпруга и твърди, че са запазили добрите си отношения.

Трайчев не може да забрави къде се е запознал с "диамантеното момиче". Двамата са сред гостите на рождения ден на тогавашната шефка на една от комисиите в Сената Даян Фънстейн.

"Един мой приятел от България, Здравко, бижутер, беше направил страхотен подарък на Даян. И тя ни покани на партито за рождения си ден. Здравко имаше по-различен подход от моя към хубавите момичета. Веднъж вървяхме двамата по една улица в Сан Франциско, той видя красива девойка и й каза: "Ще се оженя за теб!". И наистина се ожениха. Тя се оказа алжирка с френски паспорт, имаше бижутерски магазин в Сан Франциско. Двамата направиха страхотен бизнес", разказва изпълнителят.

Самият той и приятелката му развиват успешен бизнес с диаманти.

"Можех да направя още много, да стана диамантен крал. Но точно тогава, в началото на 90-те, изчезнаха стоките от първа необходимост в България. И реших да внасям шкембе. У нас и хлябът беше с купони, затова шкембето вървеше като топъл хляб. Така беше и при Виденовата зима. Направих много пари. Купих си няколко къщи. Но не бях удовлетворен, защото най-важното нещо в живота ми е музиката", признава певецът.

Паралелно с диамантите и шкембето Трайчев прави близо 30 спектакли, преминали при голям интерес, в САЩ. Подготвя и голям концерт в столицата, но точната дата предстои да се уточни.

"Чувствам се в прекрасна форма", довери за "България Днес" Трайчев, който преди 2 месеца претърпя хирургични манипулации на сърцето. "Много време се заседях в София, никога, от самото начало на живота си в Америка не съм в такъв дълъг престой тук. Но се налага. Любимото ми куче е много болно, но не искам да го водя на ветеринар, за да го приспи. Не мога да си представя, че то ще си отиде по такъв начин. И го чакам да почине вкъщи, около мен, и едва тогава се прибирам във Флорида", не крие тъгата си певецът.

Четете още

Съкровището Теди спаси Тодор Трайчев

Съкровището Теди спаси Тодор Трайчев

Тодор Трайчев: Най-богатият българин изкупи бизнеса ми с шкембе чорба

Тодор Трайчев: Най-богатият българин изкупи бизнеса ми с шкембе чорба

Реклама