Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/14967332 www.bgdnes.bg

ТУЗАР! Мъжът с пържолите мята пачки върху Райна

Мъжът, който плати 500 лева за три пържоли от американски рибай стек в заведение по родното Черноморие и предизвика буря от реакции, блесна в ново тузарско изпълнение.

Пламен Христов от търговищкото село Беломорци мята едри банкноти върху чалга певицата Райна, става ясно от клип, който циркулира в социалните мрежи. Видеото е заснето от близки на мъжа, който първоначално е на маса и събира смелост да отиде при изпълнителката. Изневиделица Пламен се качва при Райна и започва да й говори на уше. Още по-изненадващо мъжът, любител на вкусни пържоли, започва да хвърля пачки върху главата на чалга дивата.

Реклама

"Къса ми е поличката и не мога да си ги събера", изчуруликва на микрофона Райна. Впоследствие фолкпевицата започва да върти дупе пред Христов и му пее част от своята песен "Летен грип": "Толкова си, толкова си сладък ти".

Пламен неуверено танцува около любимката си, като периодично продължава да хвърля банкноти.

"Лошо момче си ти, айде разкърши се малко, още можеш, давай. Пийни и пак ела", изрича още по микрофона Райна, докато две минути по-късно изпълнението на мъжа, който е облечен в бяло от горе до долу и носи доста злато по себе си, приключва и се връща обратно на масата.

Съвсем наскоро се появиха снимки на къщата на мъжа с пържолите, която е голяма и кичозна, характерна за повечето богати ромски фамилии. Над входната врата има надпис SEMEYSTVO JIVEE MISE, което вероятно означава "Семейство Живее ми се".

Пламен работи в Нидерландия и обича да демонстрира луксозен живот. След случката в заведението по морето се похвали, че за парите, платени във Варна, поръчал цяло агне в селото. Опекли го и хапнали близо 30 човека.

"В менюто видях, че пише 100 грама за 35 лв. Викам: "Дай 3 пържоли". Когато сметката дойде, видях 14 пъти по 35 лв. - 490 лв. С другите неща станаха 649 лв. 10 лева оставих на сервитьорката да се радва. За какво трябва да я плащам тази сметка", коментира ситуацията мъжът.

От заведението обясниха, че са предупредили клиента за цената. "Първия път е обяснено, че имаме различни видове стекове. Той е поръчал от най-скъпия и най-голямата пържола. От сервитьора му е казано колко ще излезе крайната цена", обясни мениджърът на заведението Иксан Фахри.

Ресторантьорите обявиха, че ще съдят Пламен, от Комисията за защита на потребителите заявиха, че проверката на заведението, което е обявило цената за 100 грама, а не за порция, ще приключи след края на сезона.

Четете още

Райна разцъфна в Словения

Райна разцъфна в Словения

Райна не може без сладолед

Райна не може без сладолед

Реклама
Реклама
Реклама