Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/14914834 www.bgdnes.bg

5,7 млн. от джакпота не блазнят Иван Лечев

Кали и Данчо Караджов са готови да дарят за благотворителност 

Доли ЛУКАНОВА

"Не ме интересуват такива работи. Тези близо 6 милиона от джакпота не могат да ме поблазнят!"

Това обяви категорично пред "България Днес" големият музикант Иван Лечев. Поводът е натрупаният джакпот от 5 736 956.78 лв. в играта 6/49 на тотото, който не впечатлява един от най-добрите китаристи у нас. Лечев отдавна е загубил интерес към фишовете и не си опитва късмета дори когато печалбата е толкова голяма.

Реклама

Певицата Кали признава, че от време на време става хазартна личност и си позволява да пусне някой друг фиш. Не се е борила за сегашния джакпот, тъй като сумата все още й се вижда прекалено малка.

"Аз съм мащабна! За къде по-напред ще стигнат тези пари", споделя шеговито пред "България Днес" изпълнителката на "Нашата система 4-4-2".

Певицата все пак признава, че ако подобна сума се озове в ръцете й, ще поднови дома и колата си, както по думите й би направил всеки човек на нейно място.

"Като се има предвид колко съм благотворителна, бих направила дом за стари хора, бих направила детска градина и бих си купила един голям автобус, в който да кача 20 човека оркестър", размечтава се Кали, чието истинско име е Галина Иванова.

Изпълнителката открай време се занимава с благотворителна дейност. Организирала е немалко концерти в подкрепа на различни каузи. Най-много й е мъчно за възрастните хора. Затова, ако спечели голяма сума, има ясен план къде точно ще вложи средства.

"Със сигурност бих подобрила качеството на живот в дома в Горна баня. Държавната институция изглежда тъжно", споделя Кали.

На подобно мнение е и рок легендата Йордан Караджов. Фронтменът на група "Сигнал" е сигурен, че ако спечели подобна сума, една част ще бъде отделена, за да спонсорира различни благотворителни каузи.

"Аз по принцип не пускам тото, но ако спечеля толкова пари, ще ги вложа в благотворителност. Имам две деца и трима внуци. Остатъка ще раздам на тях най-вероятно", споделя плановете си пред вестника Караджов.

Четете още

Иван Лечев: Загубих интерес към нашето Черноморие

Иван Лечев: Загубих интерес към нашето Черноморие

Иван Лечев за жена си: "Важното е да има любов"

Иван Лечев за жена си: "Важното е да има любов"

Реклама
Реклама
Реклама