Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/14857330 www.bgdnes.bg

Камелия Тодорова била женена за Денди

Неговата смърт е чист расизъм, категорична е певицата

"Наистина направихме пиар брак с Денди!", призна пред "България Днес" Камелия Тодорова. Джаз певицата и ексцентричният светски хроникьор и писател вдигнали сватба наужким на сцената на столичен театър. "Театърът в театъра" се разиграл преди близо 17 години. Изпълнителката на "Летят последните таксита" обаче не е споделяла досега пред медиите за своята "венчавка" с Денди. Самият той си отиде мистериозно през април миналата година, като и досега човекът, посегнал на живота му, все още не е разкрит.

"Вдигнахме сватба в театър "4ХС" (сега - "Алма Алтер" към Софийския университет - б.р.), уточнява Камелия. Певицата заедно с актрисата Елена Петрова са сред най-популярните открития на неговия дългогодишен ръководител - режисьора Николай Георгиев.

Реклама

"Това беше едно артистично шоу. Не мога да кажа, че бяхме близки приятели с Денди. Той беше мой фен", добави известната изпълнителка.

"Тогава работех доста със самия театър. Денди беше сред почитателите на трупата", каза още Камелия Тодорова.

По думите й "тогава се правеха такива събития". "Направихме си за нас веселие и това беше", обобщава джаз дивата.

Изпълнителката на главната роля в култовия филм "Търновската царица" не е коментирала публично и трагичния край на Денди. "Има ли изобщо трагедия в България, която да е била разкрита?", пита се Камелия.

Тя смята, че нейният покоен "жених" е бил ликвидиран на "расистка основа". "Смъртта му е чист расизъм! Дължи се на неговата сексуалност", допълва Тодорова.

В интервю преди няколко години джаз примата подсказа, че се надява пианистът Живко Петров да й предложи брак. "Очаквам той да се реши да не бъде повече ерген.

С Живко Петров сме записали много общи проекти през последните няколко години. Може би Живко ще се откаже да бъде ерген вече и очаквам да ми предложи най-накрая! Ама няма да се случи...", довери певицата. За съжалени, се оказа права.

Четете още

Дъщерята на Камелия Тодорова УВЕКОВЕЧИ баща си. Ето как!

Дъщерята на Камелия Тодорова УВЕКОВЕЧИ баща си. Ето как!

Камелия Тодорова слабее с ленено семе

Камелия Тодорова слабее с ленено семе

Реклама
Реклама
Реклама