Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/14848798 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Кичка уплашена за майка си

Певицата в паника, след като не успява да излезе от стаята си преди началото на концерта й

Силно притеснена за майка си Кичка е татуираната й дъщеря. Щерката на култовата естрадна певица бе най-важният гост за шоуто на Бодурова във Варна. Кристи-Жаклин долетя от САЩ специално за събитието. Щерката не бе виждала майка си на сцената от 15 години и тръпнеше в очакване.

Реклама

Случи се обаче неприятен инцидент. Точно преди концерта Кичка Бодурова получи паникатака и за малко да закъснее за събитието. Певицата се заключи в стаята си в хотела и почти полудя от безсилие, защото не успя да си отвори външната врата.

"Вече бях готова да тръгвам, когато опитах да отворя вратата и нещо заяде. Така и не разбрах защо. Направих няколко опита, но без успех. Изпаднах в паника, и то единствено, че ще закъснея за концерта" - споделя Кичка.

Всичко това силно притеснява дъщерята на изпълнителката, която сега се чуди как да й помогне.

Певицата не пие антидепресанти и не е получавала паникатаки досега, казва пиарът й. На всичкото отгоре хотелът е бил в непосредствена близост до Летния театър във Варна, където трябва да се проведе концертът, и Кичка чува възгласите на публиката, която я очаква.

"Ние с останалата част от екипа бяхме в театъра и подготвяхме сцената. Бяхме съвсем близо до хотела, но явно паниката на Кичка й е попречила да помисли трезво и да ни се обади" - казва пиарът Евгени Боянов.

Първоначалният шок на певицата е, че ще остане заключена в стаята и няма да може да стигне навреме за концерта. След като седнала на леглото и се успокоила, Кичка се сетила, че може да звънне по стационарния телефон на рецепцията и от там да й отворят вратата.

Реклама

Така певицата успяла да стигне навреме в препълнения летен театър във Варна и когато чула аплодисментите на публиката, веднага забравила за инцидента.

Почти два часа продължи рециталът, с който Кичка представи новия си албум "Нежност и тъга".

Турнето на певицата е "мини" - само във Варна и Бургас. "Панайот Панайотов няма да участва в турнето на Кичка" - категоричен е пиарът. Преди време двамата плануваха обща изява, на в последния момент Панайот се отказа, давайки култовото обяснение, че към концерта има "мижав интерес"

Кичка Бодурова смята да отпразнува 30-годишния юбилей на дъщеря си Кристи-Жаклин в Барселона, като замислят да отскочат и до португалското крайбрежие.

Тези дни пиарът на певицата ще пътува и на друго турне, в което участват Мая Нешкова, Силвия Кацарова, Елвира Георгиева, Нелина и други. "Притеснен съм какво може да се случи с осем певици в един хотел след този инцидент" - казва Евгени Боянов.

Четете още

Милионер глези Кичка Бодурова

Милионер глези Кичка Бодурова

Дъщерята на Кичка идва на ЧЕРНОМОРИЕТО за юбилея си

Дъщерята на Кичка идва на ЧЕРНОМОРИЕТО за юбилея си

Реклама
Реклама
Реклама