Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/14769168 www.bgdnes.bg

"Славия" ПРЕЦАКА радиоводещ в "Стани богат"

Най-старият столичен клуб - "Славия", отнесе главата на радиоводещия Драго Симеонов в "Стани богат". Гласът на "Дарик" спечели 5000 лв. в благотворителните издания на шоуто "Въпрос на бъдеще", заедно с преподавателя в Софийския университет Доротея Табакова. Двамата отвориха въпрос за 20 000 лв., но не успяха да отговорят кой е единственият български футболен отбор, който е бил на аудиенция при папата. Възможните отговори бяха "Левски", "Владислав", "Лудогорец" и "Славия". Симеонов и партньорката му маркираха "Владислав", но това бе грешния отговор. През 1927 година "Славия" е на турне в Италия, където изиграват 3 проверки. В последната контрола “белите” побеждават 2:1 "Рома". Посещението на славистката делегация е свързана с посещение на Ватикана и Папа Пий ХІ, който дава аудиенция на гостите от България.

Катето Евро пък се оказа фен на италианската порно звезда и по-късно депутат Илона Сталер - Чичолина. Това обяви актрисата в благотворителните издания на "Стани богат. Въпрос на бъдеще".

Реклама

"Аз го следя от малка нейното творчество, на Чичолина", заяви е усмивка Катето на въпрос, свързан с прякора на италианката.

Евро игра заедно с Янина Танева, която е вдъхновител на "Резиденция Баба". Спечелената от тях двете сума бе дарена имeнно за създадената от Танева инициатива. Двете спечелиха 10 000 лева.

Актрисата бе изключително доволна от един от въпросите "Кой британски певец е бил гост на "Златния Орфей".

"Тук не може да ме пипнете мен! Аз съм ходила на "Златен Орфей" всяка година. Гледала съм си "Орфея". Ходех си, като да си ходя на море. За Бой Джордж съм сигурна", заяви Катето Евро. Отговорът й беше верен.

Все пак шоуто успя да напрегне известната с доброто си настроение актриса.

"Много е напечено в тази игра. Аз съм на възраст. Ако ми стане сега зле", попита тя след един от въпросите.

Водещ на предаването този път бе Георги Милков. Журналистът бе изненадан от Катето Евро с тях обща снимка, направена преди 20 години.

Четете още

Сашо Кадиев прати Катето Евро при свети Петър

Сашо Кадиев прати Катето Евро при свети Петър

Щерката на Сашо Кадиев го прати „на кукуво лято“

Щерката на Сашо Кадиев го прати „на кукуво лято“

Реклама