Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/14768111 www.bgdnes.bg

"Маскираният певец" се завръща

След провала на "Звездите в нас"

Най-завоалираното шоу у нас се завръща, научи "България Днес". Става дума за "Маскираният певец", чийто 4-и сезон ще гледаме наесен.

През миналата година изненадващо за мнозина продуцентът Маги Халваджиян смени формата, в който известни се крият зад маски, за да лансира друг свой проект - "Звездите в нас". Новото шоуто обаче не постигна успехите на "Маскираният певец" и излъчването му ще приключи след само един сезон. Журито, което бе част от музикалния формат начело със Софи Маринова, Дони и Тита, вече е уведомено за решението на Маги. Една от причината за спирането на "Звездите в нас" е ниският рейтинг.

Реклама

Халваджиян иска да натрупа набраната инерция след огромния фурор на "Капките". Имитаторското риалити разби на пух и прах конкуренцията по рейтинг и регистрира невиждани досега за българските стандарти резултати. Маги вече е започнал сондажи сред популярните личности, за да види кой би приел поканата му. В главата си дългокосият арменец има идеи кои да са звездите в шоуто му, но все още не е получил положителен отговор от част от тях.

Съпругата на продуцента - Кремена, пък вече е започнала работата по изработката на костюмите за новия сезон на формата. С всеки изминал сезон дизайнерката все повече шашваше публиката с красивите тоалети на звездите.

За да се подготви "почвата", през лятото в ефира на "Нова тв" върви повторение на шоуто. От началото на месеца се излъчва първият му сезон.

Най-вероятно Маги ще покани в "Маскираният" част от образите, които гледахме в "Капките". Водещите в 4-ия сезон на най-завоалираното шоу ще бъде тандемът Рачков и Геро.

В последния засега сезон победител в риалити формата стана Виктория Георгиева. Изпълнителката, която ни представяше преди години на "Евровизия", бе в образа на "Госпожицата".

Четете още

Войната за рейтинг продължава - "Нова" ни цака с претоплена манджа, БиТиВи с иновативен ход

Войната за рейтинг продължава - "Нова" ни цака с претоплена манджа, БиТиВи с иновативен ход

Мафиотът Денис Топал влиза в "Капките"

Мафиотът Денис Топал влиза в "Капките"

Реклама
Реклама
Реклама