Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/14766744 www.bgdnes.bg

Данчето Христова: На толкова години съм без операции!

Ходя из квартала ми по анцуг, призна в ефир певицата

Ако някой ме пита за някаква рецепта, защото всеки чака да имам нещо тайно, което поддържа моята виталност и без операции външен вид - не! Нямам! Просто, много е важно човек да обича и да бъде обичан! Прекрасно е! Това е дар Божи!“, довери пред водещия в БНТ Георги Любенов гранд дамата на българската поп музика и естрада Йорданка Христова.

Любимката на поколения българи каза още, че в годините е разпръсквала обич непрекъснато, защото я има и трябва да се разтовари от тези емоции. „А обичта на моите прекрасни почитатели и приятели ме презарежда отново. Без това не мога да живея!“, призна тя.

Реклама

Според изпълнителката на „Сърца червени“ тя е „анти звезда“, защото: „Ходя с анцунг в квартала и обичам да си говоря с хората. Излизам само с едно кукуригу на главата и не винаги гримирана. А това, че на сцената изглеждам по определен начин, е друга тема“. Данчето е на мнение, че ежедневието ни е пълно със страшно много негативизъм. Че светът е много объркан, дезориентиран и пълен с лоша информация. „Същото като при лекарите е - винаги трябва да имаш второ мнение. Затова никой не иска да гледа телевизия и да пълни главите си с лоши новини“.

На въпроса на Жоро дали хората могат да правят нещо напразно в и с живота си, Христова отговори: „Сигурно има такъв човек. Вероятно страдаш напразно, когато не е споделено. Но напразно не можеш да обичаш! Това е емоция, която не е напразна, това е Божа работа. Любовта насила не става. Имало е някаква причина да заобичаш някого. Той с нещо те е впечатлил, някаква химия се е появила между вас“, убедена е завършилата школата за поп певци в класа на Милчо Левиев изпълнителка.

Данчето е на мнение, че всеки заслужава добрина и усмивка. Макар да има постъпки, предателства и отровни лъжи, които са недопустими, непростими и могат да променят една съдба. „И аз не съм безгрешна - то няма такъв човек! Прощавам, но след това вече не съм същата с този, който според мен ме е наранил дълбоко и несправеливо, защото всеки има своята правда“. Певицата смята, че истината и историята се менят с времето също както чувствата и книгата, която сме чели преди 10 години, и добави: „Така че и ние се променяме. Зависи как, кой и защо те гледа, съди и цени. Но, както е казал Христос - давам и другата си буза. Удряйте ме! Аз нося на всичко. Няма да падна, или ако падна - все още нося на всичко!“.

Йорданка открила, че споделя различни нюанси на обичта и чувствата. Както и че е доайен навсякъде, където и да отиде, защото все е най-възрастната. „Йорданка Христова - завинаги“, какъвто е надсловът на есенния ми концерт, се оказа наистина завинаги. Защото и аз самата като статистически се замислих за тези цифри - 80 години, от които 60 на сцена, ми идват нецензурни думи наум, които няма да споделям на глас. Просто е невъзможно толкова числа да са ме яхнали! Много е! Не случайно на 21-ви ноември ще е големият ми концерт в София. Тогава е денят на Християнското семейство, а аз съм християнка и вярваща!“, допълни с усмивка най-известната българска певица в Куба, където хиляди жени носят нейното типично българско име - Йорданка.

Не пропускайте да гледате любимата си певица в компанията на другите обични нейни колеги.

Бъди здрава, вдъхновена и все така чаровна, мила ни Данче!

Четете още

Йорданка Христова: Имаше ЛЮБОВ между мен и Фидел Кастро!

Йорданка Христова: Имаше ЛЮБОВ между мен и Фидел Кастро!

Данчето Христова пя със звезда от кубинската сцена

Данчето Христова пя със звезда от кубинската сцена

Кастро завещал четири картини на Данчето Христова

Кастро завещал четири картини на Данчето Христова

Естрадните звезди на турне

Естрадните звезди на турне

Реклама
Реклама
Реклама