Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/14619599 www.bgdnes.bg

Само на 50 години шеф Ангелов стана дядо

Топготвачът купи рокли и играчки на малката

Шеф Ангелов гушна първото си внуче. Прочутият кулинарен шеф Ангелов събра родата си в един от ресторантите и почерпи, че е станал дядо на момиченце. Топготвачът се радва на внучката Алия, която роди доведената му дъщеря от първия брак на жена му.

"Няма такава радост, много са сладки малките деца. Разбира се, че ще им подарим различни неща, като за новородени", смее се щастливият дядо. Той вече е готов с принадлежностите за малката - купил е играчки и рокли за момиченцето.

Реклама

50-годишният готвач от години има щастлива връзка с Наталия Карталова, някогашна волейболистка на "Славия". Красавицата се стреми да се пази далеч от светлините на прожекторите и по никакъв начин не иска да става публично достояние личният живот на семейството. Половинката на известния готвач е с визията на фотомодел, а в младежките си години е била за известно време с кариера в модата.

Любовната им история с готвача е достойна за филмова екранизация. Въпреки че Виктор и Наталия са семейство от повече от десетилетие, той така и не сбъднал мечтата й да бъде булка. "Сърди се, че още не сме се оженили. Планираме го от 10 години, имаме желание, но още не сме решили как да стане", коментира през смях топготвачът. Кулинарният гуру неведнъж е споделял, че всъщност Наталия е неговата ученическа любов и за пръв път съдбите им се преплитат, когато са едва 13-годишни, по комшийска линия в столичния квартал "Люлин".

"Тайната на щастието ми е, че живея влюбен в жената, за която съм мечтал", казва Ангелов за половинката си. За сърцето на Наталия той доста се потрудил. Тя се развела и двамата отглеждат двете й деца от първата връзка. Третото е общото им дете, което се казва Натали.

По повод раждането на внучката известният кулинар се пошегува, че може вече да спи с баба, но още не е дядо. Иначе наскоро приключилият сезон на "Кухнята на ада" е най-успешният в историята на формата, в който главна роля играе Ангелов.

Четете още

БРАВО! Шеф Ангелов спасява болно дете

БРАВО! Шеф Ангелов спасява болно дете

Брутална сеч! Шеф Ангелов побесня и изгони чалга дива

Брутална сеч! Шеф Ангелов побесня и изгони чалга дива

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама