Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/14537353 www.bgdnes.bg

Гаджето на Деле Али забрави сутиена в Кан

Футболната кариера на Деле Али се намира в далеч по-ниска точка от времето, когато блестеше с фланелката на "Тотнъм" и беше сочен за един от най-обещаващите млади таланти, но едно нещо не се е променило - това момче е магнит за красавици. Гаджето на Али, който сега се подвизава в турския "Бешикташ", успя да смае дори видялата какво ли не публика на кинофестивала в Кан. Любимата на Деле - Синди Кимбърли, е популярен модел и се появи на Френската ривиера за премиерата на филма Asteroid City с прозрачна рокля, която не скрива нищо от нейното прелестно тяло. 

Синди не носи сутиен, но все пак е обула малки черни бикини с тънка, почти невидима лента отзад.

Любопитното е, че Кимбърли е трябвало да отложи с един ден появата си на червения килим, защото роклята не пристига навреме. Според всички нейни почитатели чакането си е заслужавало. 

Преди години Синди стана звезда за една нощ благодарение на певеца Джъстин Бийбър. Поп идолът публикува нейна снимка и попита "кое е това момиче". По-късно Бийбър продължи да харесва нейните фотоси, което доведе до предложения за договори от модни агенции към Синди. 

Моделът се възползва от това и започна да гради кариера, която и в момента се развива повече от успешно. 

Четете още

Мацката на Али заголи гръд на пътя

Мацката на Али заголи гръд на пътя

Деле Али с ново гадже

Деле Али с ново гадже

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама