Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/13733626 www.bgdnes.bg

Актрисата Гергана Стоянова вадила цвекло на нивата

Актрисата Гергана Стоянова вадила цвекло, картофи и алабаш на нивата, когато била дете. Това разказа самата тя в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви.

Гергана - един от най-разпознаваемите гласове от реклами и дублажи, беше в студиото в компанията на сестра си Мирослава, с която се върнаха към детските си спомени. Двете са израснали в Долно Езерово, което тогава е било село, а в момента е квартал на Бургас.

Реклама

"Сестра ми вадеше бързо с малките си пръстчета, а аз само доближавах картоф, побутвах го с крак и го показвах", сподели спомен Гергана. А сестра й Мирослава допълни историята: "Гергана много трудно се съгласяваше да дойде на нивата. Беше по-нежната от двете и се разхождаше с книжки. Докато аз бях точно обратното. Интересното е, че след години сестра ми стана по-прецизната и това си личи, когато и двете шием и плетем".

Двете си припомниха и истории от училище. Гергана била кльощава и момчетата я тормозела, затова се налагало сестра й да я защитава.

"Дядо ме учеше да се бия. Спомням си как в училищния стол едно момче хвърли парче хляб в супата й и цялата я изцапа. В следващия момент го бяха хванала, притисках го и му казах, че искам да я поздравява всеки път, когато я срещне", сподели с усмивка Мирослава.

Сестрата на актрисата мечтае да стигне до морето с колело, а в дома й бълбукат колби и стъкленици, тъй като любовта към химията я поддържа млада. Отскоро Мирослава преподава на ученици.

Четете още

Гери Стоянова маха бръчки

Гери Стоянова маха бръчки

Синът на Гергана Стоянова я остави на улицата

Синът на Гергана Стоянова я остави на улицата

Гергана Стоянова с осем мехура от маша
Гергана Стоянова с осем мехура от маша

Гергана Стоянова с осем мехура от маша

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама