Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/6383119 www.bgdnes.bg

След боя на Слънчака - Пищова изчезна!

Манекенки го тешат в хотела 

Митьо Пищова изчезна след боя на Слънчака!
Бохемът сваляч беше нападнат в неделя от агресивни младежи в центъра на курорта и по чудо се размина със сериозни наранявания. Уплахата от случката го белязала сериозно и Митьо е решил временно да загърби публичните си изяви.
От няколко дни Пищова е с изключен телефон и е прекъснал всякаква комуникация със света. Той не използва личния си профил във фейсбук и не отговаря на изпратените му съобщения. Това е невероятен прецедент, защото Пищова е много активен както в мрежата, така и по телефона.
Бизнесменът се е скрил в хотела си в Слънчев бряг и не излизал на улицата, за да не се стигне до ново нападение. Той се тешил в компанията на любимите му слабички манекенки, чиято бройка вече окончателно е изгубена в пространството.
При инцидента в неделя вечерта група младежи нападнаха Пищова, започнаха да го блъскат и обиждат, опитвайки се да отмъкнат телефона му. Спасението на бохема се яви в лицето на сина му Юлиян. Наследникът му скочи срещу агресорите и успя да ги разгони. След схватката се оказа, че малкият Пищов има травма - счупен пръст на дясната ръка, и той бе приет за операция в бургаската болница.
Не е ясно какво е провокирало нападението, но то може да е свързано с печалбата от тотото, която Митьо удари преди около месец. Тогава той уцели петица и грабна 23 000 лева. "Никога през живота си не съм разчитал на печалби от тотото, лотарии и комар. Винаги съм си изкарвал парите сам. Ама този път нещо ей така отвътре ми дойде. Като оживях след толкова инфаркти, може пък и на мен да ми дойде късметът", коментира тогава Пищова.


Възможно е гамените, които го нападнаха, да са го разпознали и знаейки, че е наскоро е спечелил, да са го атакували с надеждата, че Пищова носи пари, които да му откраднат.
За щастие инцидентът се размина, без да се отрази на финансите и здравето на Митьо, който наскоро лежа в болница след проблеми със сърцето. Тази година бройкаджията реши да прекара цялото лято на българското Черноморие, но явно динамичният живот с купони и мадами не му се отразява добре и проблемите следват един след друг.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама