Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/opa-a/article/6370756 www.bgdnes.bg

Емилия търси заместник на Коко!

Секси, слаба и сама, певицата вилнее по морето

Ултрасекси тяло показва фолкпевицата Емилия.
Изпълнителката се възстанови напълно след раждането на второто си дете и изглежда като нова!
Раздялата на Емилия с Коко Динев се отразява повече от добре на певицата. Свободата я прави истинска мръсница и Еми пръска сексапил. Изпълнителката е готова за нов мъж в живота си и нови емоции. Летните месеци предразполагат към такива мисли и пайнерката не ги крие.


Почти година след като стана майка на малката Мира, Емилия възвърна добрата си физическа форма. Излишните килограми са вече в миналото и със спорт и лека диета певицата днес може да се похвали със завидна фигура. По никакъв начин не иска и да я крие - тя е горда с нея и носи предизвикателно облекло, с което да я подчертава.
Емилия не страда за Коко. Откакто бизнесменът е в живота й, това е поредната раздяла между тях и май ще е окончателна. Този път певицата се чувства по-уверена в себе си.
Освен на свободата си Емилия се е отдала и на много работа. Графикът й за остатъка от лятото е пълен с участия. Тя е сред най-оборотните чалгарки в момента. След големия концерт във Варна изпълнителката остава на родното Черноморие, където ще вилнее още дълго време.

СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама